100e Gilde-klant installeert koppeling met WerkbonApp

Gilde Software

“Iedereen die de WerkbonApp
aan het Gilde-systeem gekoppeld heeft,
kan na een update het geheel van
vernieuwingen gebruiken.”

Gilde Software - WerkbonApp

“Dit gaat harder dan we verwachtten!” Bas Langenhuizen, directeur WerkbonApp, klinkt opgetogen. “Honderd bedrijven die de WerkbonApp hebben gekoppeld aan hun Gilde-systeem. In iets meer dan een jaar! Gilde had al aangegeven dat de app en het Gilde-systeem voor hun klanten een perfect koppel zijn, maar ik ben altijd vooral benieuwd naar de praktijk. Nu moet ik toegeven: bij Gilde Software weten ze echt welke wensen hun klanten hebben.”

Perfect voor MKB en ZZP
De WerkbonApp is een perfect hulpmiddel voor de zzp’er en het MKB. Het grote voordeel is de tijdbesparing. De werkbonnen worden op kantoor aangemaakt en in de cloud gezet. Enkele seconden later pikt de tablet of telefoon van de monteur de werkbon automatisch op. Door de integratie met iCal, Outlook en Google Agenda heeft de monteur ook direct zicht in de planning. Na de klus kan de monteur zijn uren en materialen invoeren, en vervolgens laten controleren en tekenen door de klant. Op kantoor wordt de ingevulde werkbon ingelezen en afgehandeld. Klaar! Minder werk, minder fouten, sneller factureren.

René Pierik, directeur Installatiebedrijf Pierik
“We hebben nog nooit zo snel iets terugverdiend” Lees meer

Nieuwe functies gratis toegevoegd
WerkbonApp en Gilde werken nauw samen om de WerkbonApp verder te verbeteren. “De input van Gilde is zeer welkom”, zegt Bas, ‘want daar weten ze goed wat hun klanten vragen. De wens om uursoorten (direct, indirect) in te kunnen voeren hoorden we ook krachtig uit de Gilde-hoek. Dat is inmiddels realiteit. Gebruikers kunnen zelf nu ook uursoorten toevoegen.” Deze functie is in de laatste release meegenomen, samen met een groot aantal andere. Daaronder de mogelijkheid om ingeplande opdrachten te verplaatsen en om de monteur te wijzigen. Ook Gilde heeft een aantal verbeteringen aangebracht. Zo is de snelheid geoptimaliseerd en kunnen verstuurde werkbonnen voortaan verwijderd worden. Iedereen die de WerkbonApp aan het Gilde-systeem gekoppeld heeft, kan na een update het geheel van vernieuwingen gebruiken. Die uitbreidingen en verbeteringen zijn geheel gratis voor wie de koppeling zelf update.

Verwachte vernieuwingen
De WerkbonApp is nooit af. Op dit moment wordt gewerkt aan ‘Objectbeheer’. Daarmee kun je op klantniveau de historie van apparaten vastleggen en volgen.  Als een cv-monteur in een gebouw twee ketels een servicebeurt geeft, en hij ziet in zijn app dat de derde ketel over een maand aan de beurt is, kan hij deze meteen meenemen. Goed voor het in- en overzicht, en daarmee voor het rendement. Zonder zo’n app moet iemand dat op eigen initiatief in de gaten houden. Dan weten iedereen hoe groot de kans is dat het vergeten wordt.

“Ook van Gilde hoorden we dat er vraag is naar een mogelijkheid om te plannen via het web. Opdrachtgevers kunnen de agenda inzien en een tijdslot reserveren. Zodra dit gereed is, nemen we het mee in een release waar ook de Gilde-klanten uiteraard van profiteren. Gemiddeld komen we elk kwartaal met een nieuwe release.”

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + negen =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.