Al meer dan 200.000 facturen digitaal verwerkt (in het Gilde Inkoopfacturen Portaal)

Gilde Software

Waarom zou je inkoopfacturen digitaal verwerken en niet gewoon ouderwets, met de hand? “Omdat digitale verwerking veel efficiënter is,” zegt Michiel Corts van EcmXperts,“je kunt de factuur namelijk direct uit de mailbox inlezen of uploaden.” EcmXperts ontwikkelde in opdracht van Gilde het Gilde Inkoopfacturen Portaal (GIP). Gebruikers van het Gilde-systeem kunnen met deze module de inkoopfacturen gemakkelijk, veilig en snel boeken, (laten) accorderen, betaalbaar stellen en verwerken.

Alles digitaal, dus snel en eenvoudig. Een uitkomst voor klanten van Gilde. “Maar efficiency is niet het enige argument. GIP bespaart ook tijd en papier. En het vermindert de foutkans.”

Snelle stijging aantal gebruikers
In februari 2018 werd de eerste factuur in het GIP verwerkt. Na 16 maanden, in juni 2019, stond de teller op 100.000 facturen. Voor de tweede 100.000 waren maar 8 maanden nodig, want afgelopen februari tikte de teller 200.000. “Het aantal gebruikers stijgt snel,” vertelt Michiel, “zeker nu in de praktijk blijkt dat het GIP zoveel gemak oplevert en tijd en geld bespaart.’ Het Portaal is voor elke boekhouding een uitkomst. Zuiver financieel gezien is het interessant voor elk bedrijf dat circa 1500 inkoopfacturen of meer per jaar verwerkt.

Gebruiker van het eerste uur Monique Princen
“Het inkoopfactuur portaal levert nu elke week een uur of tien op”

Blijven verbeteren
Het Gilde Inkoop Portaal kunt u eenvoudig laten installeren en is direct klaar voor gebruik. “We krijgen best veel complimenten,” zegt Michiel, “maar we streven toch naar verbetering. Onlangs hebben we bijvoorbeeld ingebouwd dat het afsluiten van een boeking op de achtergrond gebeurt, zodat de gebruiker er niet op hoeft te wachten. En we werken nu aan meer sorteer- en filterfuncties, zodat iedereen naar eigen voorkeur kan werken met de factuurgegevens.”

Meer weten? Laat hier uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.