Gilde Software
Gilde Software

Annemarie Ravenshorst: ‘Inkoopfacturen digitaal verwerken is heel efficiënt’

Annemarie Ravenshorst van Ravenshorst Installatietechniek verwerkt alle inkoopfacturen digitaal in het Gilde-systeem. “Eind 2017 is de software-uitbreiding geïnstalleerd. Daarna begint het inregelen. Alle leveranciers moeten aan een banknummer gekoppeld worden. Is dat geregeld, dan heb je er geen omkijken meer naar. Vanaf dat moment verwerkt de ‘scan & herken software’ de facturen en krijg je na boeken meteen een boekingsvoorstel. Scheelt echt veel tijd. Nu ik enkele maanden onderweg ben, hoef ik per maand nog maar een stuk of tien facturen te koppelen, de rest gaat vanzelf.” De enkele factuur die nog per post aankomt, wordt eerst verwerkt, daarna krijgt de afzender het verzoek om voortaan digitaal te factureren.

Inkoopportaal: ieder bedrijf kan inkoopfacturen verwerken
Annemarie verwerkt de inkoopfacturen in Windream. Precies dezelfde functionaliteit is nu beschikbaar – en betaalbaar – voor bedrijven die maar weinig facturen verwerken. Lees hier alles over het nieuwe online portaal inkoopfacturen.

Voor alle gebruikers van het Gilde-systeem
Iedereen die het Gilde-systeem gebruikt, kan profiteren van de voordelen van het online portaal. Naast eenmalige installatiekosten betaalt u een gering bedrag (0,49 euro) per digitaal verwerkte factuur. U schaft een bundel aan die past bij uw bedrijf.

Voor meer informatie over het gemak van het inkoopportaal van Gilde, kunt u ons bellen: (0316) 345 050.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.