Asbestos 6/7 april 2016: 130 miljoen m² asbestdaken vervangen!

Hoe krijg je in krap acht jaar 130 miljoen vierkante meter dak vrij van asbest? Een mooie uitdaging voor gebouweigenaren, sloop- en asbestsaneringsbedrijven én dakdekkers. Als marktleider met ruim 500 klanten in de dakbedekkingsbranche kan Gilde Software daar beslist een handje bij helpen. Daarom zijn we er uiteraard bij op 6 en 7 april. Dan vinden de asbestsector, dakdekkers, overheden en asbesteigenaars elkaar in de Rotterdamse Ahoyhallen.

Efficiëntie voorop
Centrale vraag zal denk ik zijn: hoe fiksen we deze superklus? Gert Abma, voorzitter Asbestos 2016, is er duidelijk over. Samenwerken is een belangrijk onderdeel van de oplossing, zegt hij. Gilde wordt door steeds meer sloop- en asbestsanering bedrijven gewaardeerd om onze bekroonde bedrijfsomvattende automatiseringsoplossing. Daarin hebben we calculatie, projectbeheer en KAM slim gecombineerd. Zodat projecten efficiënt afgerond kunnen worden. Dat is nodig ook bij deze oppervlaktes!

Mooi dat de dak- en asbestbranches nu uitgedaagd worden tot samenwerking. Dat kan mooie dingen brengen, merken we in onze samenwerking met diverse specialisten. Denk bijvoorbeeld aan de oplossingen voor een (mobiele) werkplanning en digitale formulieren. Geleverd door externe partijen, door ons aan onze erp-motor gekoppeld. Zodat we zeker weten dat we:

  • de hoogste kwaliteit bieden, 
  • die goed functioneert, 
  • en die nog betaalbaar blijft ook. 

Daarmee hebben we dan gelijk de belangrijkste voordelen van samenwerking te pakken. Als u ook snel resultaat wilt: we bespreken de (on)mogelijkheden graag met u. Gilde en ik zijn er op de Asbestos 2016. Blok 15, standnummer 15.04. U bent van harte uitgenodigd.

Graag tot dan!

Gratis kaarten bestellen of meer informatie ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

(Vul per kaart het formulier opnieuw in.)

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

18 + vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.