Belangrijke informatie over de financiële jaarovergang naar 2021

Gilde Software

Langs deze weg willen wij u informeren over een mogelijk probleem in de financiële administratie bij het doorvoeren van de jaarovergang naar 2021. De software dwingt af dat er slechts 1 gebruiker ingelogd mag zijn om de jaarovergang te kunnen doorvoeren. Het systeem ziet echter Gilde 2Web ook als 1 gebruiker. Deze kan niet worden afgesloten.

Volgens onze informatie maakt u gebruik van Gilde2Web voor het ontsluiten van informatie uit het Gilde-systeem richting onze online applicaties zoals het Gilde inkoopfactuurportaal, UrenDirect, ProjectDirect of een andere online applicatie.
Omdat Gilde2Web continu verbonden is met het Gilde-systeem kan de financiële administratie niet exclusief worden opgestart voor het doorvoeren van de jaarovergang.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan een oplossing die met ondersteuning van onze financiële servicedesk kan worden doorgevoerd. Deze oplossing is naar verwachting eind van deze week beschikbaar, waarmee u – indien nodig met behulp van een servicedeskmedewerker – de jaarovergang kunt doorvoeren.

Wij houden u op de hoogte van de status via het klantenportaal. Deze kunt u inzien door op F1 te klikken vanuit het Gilde-systeem. Wilt u als ontvanger ervoor zorgen dat deze mail bij de juiste persoon/personen in uw organisatie terecht komt.

Bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Servicedesk Gilde Software

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 10 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.