Niets nadeligs over werkbonnen en urenbriefjes; we hebben er veel plezier van gehad. Maar inmiddels zijn er betere oplossingen. WerkbonApp zodat vakmensen de werkbon altijd bij zich hebben en kunnen invullen. UrenDirect om uren digitaal te registreren. En ProjectDirect om elk project te kunnen (bij)sturen. Drie van de slimme oplossingen waar veel gebruikers van het Gilde-systeem de voordelen van inzien. 

Lees hier over de voordelen van UrenDirect en ProjectDirect.

Marco Groeneveld, RGS-adviseur en Innovatiemanager Pasman Integraal Vastgoedonderhoud
“ProjectDirect en UrenDirect geven gemak en overzicht.” Lees meer

 Lees hier over de voordelen van WerkbonApp.

Tom Dennissen van Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, Beuningen
“WerkbonApp geeft meer overzicht en bespaart tijd!” Lees meer

Eén pakket om alle processen in uw bedrijf te automatiseren
Als iemand op de werkplek data invoert in de WerkbonApp, UrenDirect of ProjectDirect, kunt u er in de erp bedrijfssoftware van Gilde direct mee werken. Sneller en foutloos. Zodat u altijd zicht heeft op uw prestaties en sneller kunt factureren. Precies de voordelen die goede automatisering biedt. Het pakket automatiseert in uw bedrijf de bedrijfsprocessen die u wilt automatiseren. Kwestie van goed overleg. Daarom is het Gilde-systeem gebouwd op flexibiliteit. Het pakket voegt zich naar de eisen en wensen van uw bedrijf.

Ons uitgangspunt: automatiseren is organiseren. Samen met u maken we een röntgenfoto van uw organisatie. Misschien zijn er processen die efficiënter kunnen of die u juist niet wilt automatiseren. Die keuzes bepalen hoe uw pakket uiteindelijk wordt ingericht. Als u vindt dat de organisatie stáát, kijken we hoe het Gilde-systeem dit kan ondersteunen.

Calculatie is het hart
Het Gilde-systeem is ontstaan als calculatieprogramma. Vakmensen wilden professioneel kunnen calculeren en offertes uitbrengen. Toen bleek dat diverse branches enthousiast waren over het programma, volgden er snel uitbreidingen. Zo zijn we in de praktijk uitgegroeid tot totaalleverancier van branchespecifieke bedrijfssoftware.

De basis is dat u gegevens altijd maar één keer invoert en dat uw betrouwbare calculatie met één klik een offerte wordt, met de volgende klik een opdrachtbevestiging, dan de werkvoorbereiding en tot slot een factuur. Intussen houdt u per dag zicht op uw projecten en op uw financiën, zodat u altijd alles onder controle heeft. Vraag nu een demo aan!