Koppeling met BlueBeam

Complexe of omvangrijke berekeningen worden eenvoudiger en sneller gemaakt met de Gilde-koppeling met pdf meetsoftware BlueBeam. In een handomdraai haalt u maatvoeringen rechtstreeks uit de pdf-tekeningen van uw project. Denk aan strekkende meters, oppervlaktematen en stuks. Met de Gilde-koppeling kunt u deze meetgegevens via XML rechtstreeks inlezen in uw Gilde-systeem. Dat scheelt tijd, en verkleint de kans op rekenfouten aanzienlijk.  

Kies uw eigen niveau van gemak
U kunt kiezen tussen de  ‘standard’-koppeling en de ‘expert’-koppeling en bepaalt daarmee zelf de mate van uw gemak. De Standard-koppeling maakt het mogelijk om afmetingen en stuks-informatie rechtstreeks uit PDF-tekeningen te halen en in te lezen in het Gilde-systeem. Kiest u voor de Expert versie? Dan kunt u deze meetgegevens ook direct koppelen aan de juiste set(s) in uw Gilde-systeem.  

In onderstaande video laten we u de werking van de Gildekoppeling met BlueBeam uitgebreid zien. U ziet daar een voorbeeld van een Dakdekker maar uiteraard kunnen álle Gilde-klanten die met BlueBeam werken, deze koppeling gebruiken.  

Introductie Gilde-koppeling met pdf-meetsoftware BlueBeam 

Wilt u na het zien van deze video meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0316-345 050 of stuur ons uw gegevens via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Voordelen van de koppeling met BlueBeam

  • Zeer secure meetgegevens, rechtstreeks uit de projecttekeningen in het Gilde-systeem 
  • Eenvoudig verrijking van meetgegevens door directe koppeling aan uw eigen sets (Expert-versie) 
  • Gemeten gegevens kunt u vastleggen en meermalen gebruiken; bijvoorbeeld voor berekenen van de diverse lagen van hetzelfde platte dak
  • Verkort de tijd voor het maken van een complexe(re) of omvangrijke(re) offerte  
  • Verkleint de kans op meet- en rekenfouten 
  • Eenvoudig in gebruik