Calculatiesoftware referentie

Rintje Dijkstra, calculator/werkvoorbereider Eurofunderingen
“We zochten een gespecialiseerd calculatieprogramma. Dat werd Gilde.”

“Eurofunderingen (Veenwouden) adviseert over en plaatst stalen buispalen. We hebben ons gespecialiseerd in stalen buispaal fundaties in beperkte en lastig bereikbare ruimtes. Dat is zo complex dat reguliere heibedrijven met hun enorme machines zich er niet aan wagen”, zegt Rintje Dijkstra.

Calculeren op maat
“In 2011 waren we toe aan een professioneel calculatieprogramma. We werken vrijwel altijd in speciale omstandigheden en hebben dus weinig aan standaardeenheden in een calculatieprogramma. We vonden niet één-twee-drie een oplossing. Tot een groot bedrijf ons wees op Gilde Software. Daar lag het calculatieprogramma dat wij zochten niet op de plank. Maar Gilde heeft wel een systeem dat je perfect kunt plooien naar specifieke eisen en wensen. De calculatie software bevat een applicatie om door middel van vragen en antwoorden een calculatie op te stellen voor het maatwerk dat wij leveren. In Gilde termen is dat een Jumbo.

Die Jumbo moet wel op maat worden ingericht en aangepast. Gelukkig heeft Gilde mensen die daar, samen met ons, volledig voor zijn gegaan. En met resultaat. Ik durf gerust te stellen dat Gilde dankzij ons een specialist is geworden die ook concurrenten kan helpen met een goed calculatieprogramma. Als je de calculatie hebt, heb je de basis voor de uitvoering van het project. Wij werken er goed mee. Sinds we Gilde Software gebruiken, hebben we altijd overzicht van actuele gegevens en van het totaalplaatje. Dat is een groot voordeel.”

Tijdwinst met calculatieprogramma
“Als ik één sterk punt van de calculatieprogramma moet aangeven? Tijdwinst. Je leert snel met het pakket werken. Kunt snel nauwkeurig calculeren en zeer professionele offertes uitbrengen. Kunt gemakkelijk wijzigingen aanbrengen. De calculatie is de basis voor de uitvoering van het project. En sneller calculeren is concreet: meer tijd voor goede werkvoorbereiding. Een aanrader!”

Terug

Logo Euro Funderingen
Foto Rintje Dijkstra