Cursus calculeren voor ervaren calculators!

Cursus calculeren voor gevorderden - Gilde SoftwareDafne Schippers hoef je niet te leren sprinten. Waarom zou een ervaren calculator dan wel een cursus calculatie moeten volgen? Omdat Dafne Schippers met alleen haar talent én haar inzet de top niet bereikte. Sommige dingen deed ze fout, andere dingen wist ze niet. Alleen met de hulp van anderen kon ze alles uit zichzelf halen. Mentaal, technisch, conditioneel.

De meeste calculators zijn autodidact. Ze kunnen lezen en schrijven met Gilde Software. Ze maken snel en bekwaam professionele calculaties en offertes. En daar houdt het vaak op. Terwijl een calculatie eigenlijk pas het begin is. Letterlijk. Want een goede calculatie leidt niet alleen tot een duidelijke prijs. Ze is ook helder gestructureerd en houdt rekening met de uitvoering. Met zo’n calculatie zet je de eerste tijdbesparende stap van een soepele werkvoorbereiding.

Haal uit je calculatie wat erin zit
Omdat onze accountmanagers merken dat veel calculators toe zijn aan de volgende stap, hebben we nieuwe calculatiecursussen opgezet. Voor ervaren calculators van dakdekkersbedrijven (vlakke en hellende daken) en van onderhoudsbedrijven.

De praktische cursussen worden verzorgd door ervaren trainers, mensen die minstens 15 jaar ervaring hebben met calculeren in het Gilde-systeem. Die alle mogelijkheden weten te benutten om maximaal rendement uit je inspanningen te halen. Aan de hand van praktijkcasussen worden deelnemers in één dag getraind om veel meer uit de module calculatie te halen en voortaan dus efficiënter te werken. Je hebt een investering waarschijnlijk nog nooit zo snel terugverdiend!

Van en met elkaar leren
Op de cursus zijn het vakmensen uit de branche onder elkaar. In groepen van 5 tot 15 deelnemers volgen ze een effectieve bijscholing. Een bijkomend voordeel is dat je onder elkaar ervaringen kunt delen en zo van en met elkaar kunt leren. Dat maakt het leereffect des te sterker.

Inschrijven diverse data mogelijk
Elke cursus start om 13.00 uur in de trainingsruimte in Duiven met een broodje. De training loopt van 13.30 tot 17.30 uur. De kosten bedragen € 295,- p.p.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een + 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.