Dankzij Outlooksynchronisatie is alle info altijd direct foutloos bij onze buitendienst

Gilde Systeem Outlooksynchronisatie

Rudy van Verre van Installatiebedrijf Gezel koos onlangs met overtuiging voor Outlooksynchronisatie in het Gilde Systeem.  “Na activering hebben onze technici alle informatie van de werkbon in Outlook. Elke werkbon en elke wijziging erop komt direct door. Het werkbonnummer, de datum, de werkzaamheden, het correcte adres. Geen fouten, geen misverstanden. En real-time: wanneer de data op kantoor zijn ingegeven, zijn ze direct op de tablet of GSM beschikbaar. Het voordeel? Efficiency dus en geen fouten, zoals gezegd.”

Werkt het ook andersom?
“Zeker! Als een monteur een klus niet kan doen, kan hij dit in Outlook aantekenen. Op hetzelfde moment staat het in ons systeem. We zijn dus altijd exact geïnformeerd over de voortgang van opdrachten en projecten. Dat scheelt ook nogal met factureren!” Voor Rudy van Verre is het helder: Outlooksynchronisatie is een aanwinst voor het Gilde-systeem. Want Outlooksynchronisatie verbetert de onderlinge communicatie en verhoogt het rendement.

Zo werkt Outlooksynchronisatie
Stel: op kantoor verzorgt u de planning voor de buitendienst. Bent u klaar, dan bent u ook klaar! U schakelt ‘synchroniseren met Outlook’ in. Nu verschijnen de werkbonnummers, de adresgegevens en de werkzaamheden direct in Outlook op het mobiele device van de mensen in het veld. U hoeft niet te bellen, mailen, sms’en, uw buitendienst hoeft niets meer na te vragen. Outlooksynchronisatie werkt met Android, Windows en iOS.

Outlook, de Microsoft Exchange Server en Gilde
Outlooksynchronisatie in Gilde werkt alleen wanneer uw bedrijf een Microsoft Exchange Server heeft. Want Outlooksynchronisatie stuurt de gegevens door naar Exchange, en Exchange zet ze door naar de mobiele devices. Een extra voordeel is: data gaan niet verloren en blijven via de Exchange Server altijd op te roepen. Uw systeembeheerder weet of uw bedrijf gebruikt maakt van een Microsoft Exchange Server. Het synchroniseren van notities is beschikbaar vanaf V3.32. Om notities te kunnen synchroniseren heeft u zowel Microsoft Exchange Server als Microsoft Outlook nodig.

Meer informatie?
De functie Outlooksynchronisatie is eenvoudig in het Gilde-systeem te activeren. Wanneer u maximaal wilt profiteren van de voordelen, maakt u vandaag nog een afspraak met uw accountmanager of consultant. Hem kunt u ook nadere toelichting vragen op de voordelen van Outlook voor uw bedrijf? Bel ons gerust, we denken graag met u mee. Bel direct Gilde: 0316-345 050.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − 11 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.