Digitale urenregistratie in UrenDirect, simpel en efficiënt

Wanneer je core-business bestaat uit dienstverlening, wordt het geld verdiend met ‘uren’. Belangrijk is het dan dat de registratie van uren piekfijn op orde is. Immers, hoe efficiënter en meer uren er worden ingezet, hoe hoger de verdiensten. Logisch! Dat weten ze ook bij Van der Bel Sloopwerken, Asbestsanering, Recycling en Milieutechniek.

Digitale urenregistratie is het makkelijkst. Dan kan het op de werkplek. De administratie hoeft niets meer over te nemen. Dus minder werk en minder fouten. De factuur kan sneller de deur uit en het management is altijd actueel op de hoogte van de stand van zaken. Gilde heeft daarvoor dé oplossing: UrenDirect!

Deze slimme digitale urenregistratie-app wordt eenvoudig aan het Gilde-systeem gekoppeld. Zo kunnen medewerkers hun uren mobiel registreren, direct vanaf de werkplek. De administratie hoeft zo alleen nog maar de uren te controleren en te factureren. De app synchroniseert de data met het Gilde-systeem. Tel uit je winst.

Marleen Deken, office manager bij Van der Bel: “Wij gebruiken UrenDirect direct nu ongeveer een jaar. Doordat we de calculaties en werkplannen al maken in het Gilde-systeem, staat alle informatie van de projecten en de medewerkers al op één plaats. Met de koppeling met UrenDirect kunnen medewerkers direct digitaal hun uren op een project boeken. Dat scheelt enorm in administratie en maakt het maken van mandagregisters en nacalculatie op uren een stuk sneller.”

“UrenDirect is gebruiksvriendelijk en direct toepasbaar, zoals we gewend zijn van Gilde!”

“Sinds we UrenDirect gebruiken hebben we meer inzicht op projectkosten, het levert tijd op (er hoeft immers niet met verschillende systemen gewerkt te worden) en het is voor de medewerkers makkelijker om hun uren aan te leveren”.

UrenDirect is laagdrempelig en eenvoudig in gebruik. En de voordelen zijn direct merkbaar zodra de koppeling met het Gilde-systeem is gemaakt. Marleen: “We zijn heel blij met UrenDirect. Het is gebruiksvriendelijk en direct toepasbaar, zoals we gewend zijn van Gilde. Het zou nog wenselijk zijn om door middel van autorisatie verschillende uren te kunnen laten controleren door verschillende projectleiders. Nu ziet een toegewezen projectleider alle uren die zijn ingediend. Toekomstmuziek zou een koppeling zijn met planning software waarbij de projecten reeds toegewezen zijn aan medewerkers en ze echt alleen nog maar uren hoeven in te vullen.”

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van UrenDirect of een demonstratie inplannen? Neem dan contact met ons op.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

13 + veertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.