Gilde Software

En hoe staat het met V3.36 (de hybride versie van het Gilde-systeem)?

Op dit moment (september 2018) hebben we de eerste versie van het hybride Gilde-systeem grotendeels getest en gedocumenteerd. In het najaar gaan we een aantal pilotklanten implementeren en hun praktijkervaring gebruiken om het hybride pakket verder te optimaliseren. Begin volgend jaar beginnen we met een verdere uitrol van de software.

Het huidige systeem blijft gewoon werken
Het huidige Gilde-systeem staat als een huis. Het is stabiel en biedt alle functies die onze klanten wensen. Naar wens koppelen we ons systeem aan een expertsysteem, zoals bijvoorbeeld voor archivering of voor fieldservice. Daarmee bieden we dan de beste oplossing die er is voor u. Tegelijk willen we de nieuwste technologie gebruiken voor het Gilde-systeem. We merken dat steeds meer klanten hun systeem ook mobiel willen kunnen gebruiken. Daarvoor moesten de fundamenten van het systeem aangepakt worden. Omdat u met de nieuwe software gewoon moet kunnen doorwerken, is besloten tot een hybride systeem. Zo heeft iedere klant de mogelijkheid om op eigen tempo de nieuwe technologie te leren gebruiken.

Voordelen mobiele interface
Zeker in de hoogconjunctuur van nu willen ondernemers geen gedoe met hun software. Anders gezegd: de stabiele basis van het Gilde-systeem moet blijven, maar dan uitgebreid met nieuwe online toepassingen. De keuze om het bestaande systeem uit te breiden met een mobiele interface was dus een logische. Alle gebruikers kunnen blijven werken zoals ze gewend zijn, u krijgt alleen extra mogelijkheden.

De voordelen:

  1. U kunt gewoon productief door blijven werken in het Gilde-systeem.
  2. Het systeem wordt met de modernste (vingertip) technieken altijd mobiel benaderbaar. U kunt het dus op de computer, tablet en GSM gebruiken. Zo heeft u voortaan altijd zicht op klantgegevens, offertes, uren en dergelijke.
  3. Geleidelijk aan krijgt de nieuwe interface alle functies, zodat de oude interface uitfaseert. Dan komt pas het moment waarop we de huidige interface definitief vervangen. Uw gebruiksgemak en productiviteit staan altijd voorop.

Bijkomende voordelen
De ontwikkeling van de mobiele interface die moet werken naast de huidige interface, stelt bijzondere eisen aan het ontwerp. Om de systemen compatibel te houden, moest de huidige versie op een aantal punten aangepast worden. Dat gaat om kleine wijzigingen; verbeteringen op detailniveau. Gelukkig. Het is prettig om te merken dat het Gilde-systeem staat als een huis en dat er geen ingrijpende verbouwing nodig is.

Gilde Software

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien + 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.