Facturen sneller en foutloos automatisch inlezen dankzij UBL

We kenden al de PDF-factuur. Gemakkelijk, maar de computer kan de gegevens op de PDF-factuur niet automatisch verwerken. Dat kan wel bij een UBL-factuur.
Deze heeft een XML-bestand in de bijlage. Na ontvangst leest uw boekhouding de gegevens van het XML-bestand automatisch digitaal in en verwerkt deze. De module Financieel in het Gilde-systeem is voorbereid voor UBL-facturen.

Nog een stap verder: complete inkoopfactuurstroom digitaliseren
U bespaart nog meer tijd (en fouten, en papier) wanneer u de complete inkoopfactuurstroom digitaliseert. Daarvoor is het Gilde Inkoopfacturen Portaal ontwikkeld. Het werkt eenvoudig. Het Portaal kan facturen (PDF, XML, UBL) matchen op bestellingen of goederenontvangsten. Via webservices worden online gegevens uit uw financiële administratie opgehaald en wordt de financiële boeking overgedragen aan uw Gilde-systeem. Zo zijn inkomende facturen dagelijks snel en betrouwbaar te verwerken.

Klik hier voor de ervaring van een ondernemer en bekijk hier de video over het Gilde Inkoopfacturen Portaal.

Als je een link naar Mollie Payments meestuurt met je factuur kun je klanten vragen direct te betalen
Een betalingstermijn van 14 of 30 dagen is mooi, maar het mooiste is het toch als uw klanten direct betalen. Dat kunt u stimuleren door tegelijk met de factuur een link naar Mollie Payments te versturen. Door op de link te klikken, kan de klant direct betalen, bijvoorbeeld via het populaire iDEAL. Uiteraard kan uw klant de link ook negeren en besluiten om uw betalingstermijn aan te houden.

Mollie is veelgebruikt en voldoet aan alle beveiligingseisen, van PCI-DSS tot PSD2. Interesse? Vraag uw relatiebeheerder of consultant.

Kent u nog software consultants die een baan zoeken? Tip ze voor een baan bij Gilde Software

Van veel van onze klanten horen we dat ze het druk hebben. Door de stomende economie lopen de wachttijden op en wordt het moeilijker goede mensen te vinden. Dat merken wij ook bij Gilde Software. We nemen nieuwe mensen aan, en toch hebben we vacatures openstaan. Voor consultants bijvoorbeeld. Zolang het werk toeneemt en we moeten woekeren met onze capaciteit, kunnen de wachttijden oplopen. We plannen zoals altijd zo strak en efficiënt mogelijk, maar wachttijden van vier tot zes weken komen voor. Op voorhand onze excuses als u daarmee te maken krijgt. Vandaar onze vraag: mocht u nog een software consultant kennen die op zoek is naar een echt leuk bedrijf, laat hem dan bellen met Gilde Software en vragen naar Hans Nooitgedagt, algemeen directeur. Alvast bedankt!

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.