Functionaliteit en gebruik 2D-Cad tekenprogramma weer verbeterd; prijs blijft even laag

Gilde Software

Veel dak- en installatiebedrijven hebben professionele tekeningen nodig. Daarom heeft Gilde Software 2D-Cad ontwikkeld. Een uitgebreid tekenprogramma waar ongeveer iedere vakman mee aan de slag kan. Het resultaat: je maakt professionele (detail)tekeningen. Met een goed programma waar je geen speciale opleiding voor nodig hebt.

Verbeteringen
In de laatste versie van het 2D-Cad programma zitten drie belangrijke verbeteringen:

  1. De importfunctie voor dwg/dxf is sterk verbeterd. Daardoor zijn ook de meest recente versies van deze bestandsformaten in te lezen. Heel handig: vóór het importeren laat 2D-Cad een preview van de tekening zien.
  2. De afbeeldingen in de blokbibliotheek zijn groter en dus duidelijker gemaakt.
  3. De nieuwe versie van het programma bevat een blokkenteller. Met die blokkenteller kun je per type de blokken tellen die vanuit de blokbibliotheek in de tekening zijn geplaatst. Die lijst kun je in de tekening zetten en exporteren naar Excel.

Wie al in het bezit is van 2D-Cad heeft de nieuwste versie al automatisch ontvangen. Wie nu 2D-Cad aanschaft, kan direct aan de slag met de nieuwste versie.

Betaalbaar programma
2D-Cad van Gilde Software is een uitgebreid maar betaalbaar programma voor dak- en installatiebedrijven. Voor € 695,- bent u al in het bezit van een licentie. Voor een bestelling, meer informatie of een demonstratie stuurt u een e-mail aan info@gildesoftware.nl.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.