Gilde bedrijfssoftware is voorbereid op de slimme toepassingen van morgen

Gilde Software

Het spannende van ondernemen is dat je nooit zeker weet wat morgen brengt. Toch wil je morgen goed kunnen inspelen op een onverwachte situatie. Veel installatiebedrijven hebben daarom gekozen voor Gilde bedrijfssoftware. Een open systeem dat alle bedrijfsprocessen professioneel ondersteunt en waar nieuwe oplossingen gemakkelijk in te integreren zijn.

Mobiel werken? Uiteraard
Door Covid-19 heeft mobiel werken veel aandacht gekregen. Met het Gilde-systeem was dat voor installatiebedrijven al gewoon. Niet per se om vanuit huis te werken. Wel om bijvoorbeeld werkbonnen digitaal in te vullen en te verwerken. Zo raak je geen gegevens kwijt en heb je direct alle gegevens in het systeem om te factureren. Het mooie van het open Gilde-systeem is, dat we de oplossing voor mobiel werken kunnen installeren die het best past bij jouw bedrijf.

Het Gilde-systeem
Het hart van het Gilde-systeem is de krachtige calculatiemodule. Hier leg je de basis voor je voor- en nacalculatie, inkoop, magazijnbeheer, offerte en facturatie. Door de calculatie om te zetten naar een werkbegroting installeer je de basis voor de werkvoorbereiding, projectplanning en kostenbewaking. Ook CRM is standaard onderdeel van het Gilde-systeem.

Thuis in de Installatiebranche
Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche weten wij hoe een installatiebedrijf werkt. We kennen de variaties in processen en bedrijfsvoering. Daardoor konden we het Gilde-systeem zo opzetten dat het de logica van jouw installatiebedrijf volgt. Bovendien maken we het starten én werken met Gilde Software heel gemakkelijk. Denk aan calculatienormen, (offerte)teksten en artikelen. En we gaan ver als het aankomt op personalisatie van het Gilde-systeem voor E+W installateurs.

“De stappen in het Gilde-systeem volgen
de logica van het installatiebedrijf”

Doorontwikkelen met open ERP bedrijfssoftware
Je weet nooit welke innovaties er morgen zijn. We weten wel dat we nieuwe specialistische oplossingen naadloos kunnen integreren in het Gilde-systeem. Het is voorbereid op de slimme toepassingen van nu én morgen. Denk aan het Gilde Inkoopfacturen Portaal voor digitaal inlezen en verwerken van inkoopfacturen. Geen printer meer nodig, ook geen papieren archief. Nog nieuwer is het digitaal laten ondertekenen van documenten. Over digitaal gesproken.

Betaal wat je gebruikt
Met onze kennis en jouw wensenlijst maken wij van onze bedrijfssoftware een oplossing voor jouw bedrijf. Uiteraard betaal je alleen de extra functionaliteit die je afneemt.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − negen =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.