Snel en eenvoudig calculeren!

Gilde Compact is gemakkelijke software voor kleinere installatiebedrijven en voor zzp’ers in deze branche.

Compleet:
Eén programma om stappen te zetten in de automatisering van uw bedrijf. Voor relatie- & artikelbeheer en calculatie/offerte, werkbonnen en facturatie.

Op maat:
Het pakket is inclusief de koppeling met de bekende groothandels, gebruik van sets/normen, standaardteksten en sjablonen voor de branche om betrouwbaar, snel en gedetailleerd te calculeren en offreren (in eigen huisstijl). De indeling, opbouw en prijsvorming kunt u volledig naar wens instellen.

Logisch:
Met één pakket automatiseert u alle bedrijfsprocessen. U voert gegevens één keer in en gebruikt ze in elke volgende stap: van calculatie tot offerte, (mobiele) werkbonnen en facturering.

Gemakkelijk:
Eén programma zorgt voor overzicht en tijdbesparing. U heeft voortaan altijd een volledig overzicht per project en per klant. De software is gebaseerd op vertrouwde Microsofttechnologie.

Betaalbaar:
U schaft Gilde Compact al aan voor eenmalig € 1250. Dat is inclusief installatie. Kosten voor implementatie en inrichting worden separaat berekend. Er zijn geen maandelijkse extra kosten. Voor updates en ondersteuning sluit men een servicecontract af.

Uitbreidbaar:
Heeft u behoefte aan een module voor Digitale Werkbon (OutSmart) of een koppeling met SnelStart? Vraag naar de mogelijkheden.

Gilde Compact gunstig voor kleinere bedrijven

Uit te breiden met: OutSmart € 395* | Koppeling SnelStart € 295*

* Prijzen zijn exclusief implementatie

Snel en gemakkelijk offertes maken
In mum van tijd maakt u een offerte, werkbon of factuur. Uitgebreid of juist eenvoudiger. Overzicht, inzicht en tijdsbesparing zijn hierbij drie kernwaarden. In bovenstaande video ziet u hoe u een offerte maakt in 62 seconden!

Stefan Neuteboom – accountmanager
s.neuteboom@gildesoftware.nl
06- 51 11 52 08

Luuk Scholten – accountmanager
l.scholten@gildesoftware.nl
06- 30 89 95 08

Direct contact

Wilt u meer weten over hoe u alles onder controle houdt met Gilde Compact, bel of mail dan Gilde Software. Stefan en Luuk informeren u graag over voordelen en de vele mogelijkheden.