Gilde Digitaal Archief – nooit meer zoeken in papieren documenten!

Met Gilde Digitaal Archief kunt u alle bedrijfsdocumenten veilig digitaal bewaren. Papier kan worden ingescand en alle Word, Excel, PDF bestanden en email archiveert u in een handomdraai met de Xpert Archiver.

Het terugvinden gaat razendsnel vanuit het systeem van Gilde: direct alle documenten van een (project)dossier bij de hand. En wat dacht u van zoeken in de tekst van documenten? U krijgt een Google voor uw eigen archief!

Eenmaal opgeslagen in het veilige, digitale archief kunnen documenten snel worden teruggevonden aan de hand van de gekoppelde kenmerken. Zo vindt u razendsnel alle inkoopfacturen van een bepaald project terug.

Via de ingebouwde document viewer kunnen bestanden direct worden bekeken en geprint zonder eerst de juiste applicatie te starten.

Door middel van het uitgebreide rechtensysteem kan bepaald worden welke afdelingen of gebruikers(groepen) recht hebben op documentsoorten. Zo kunnen vertrouwelijke stukken worden afgeschermd van de rest van de organisatie. Het is hiermee zelfs mogelijk om via een web portaal klanten of partners toegang te geven tot bepaalde projectinformatie.

Volgens diverse onderzoeken kunt u met een digitaal archief systeem gemiddeld een uur per gebruiker per dag besparen. Hierdoor komt de terugverdientijd meestal tussen 3 en 6 maanden uit!

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.