Gilde Software

Gilde G4: zelfde functionaliteit, maar straks ook mobiel

Dit jaar wordt het Gilde-systeem vernieuwd. D.w.z.: óók geschikt gemaakt voor gebruik op tablet of GSM. Dus: als u een offerte op kantoor maakt, kunt u die bij de klant op een tablet laten zien en bespreken. Of: als u op de bouwplaats bent, kunt u materialen bestellen en de bestelling direct op het goede project schrijven. Het Gilde-systeem blijft dus het Gilde-systeem, maar dan uitgebreid met extra (mobiele) functionaliteit. De nieuwe generatie software maakt gebruik van het bestaande datamodel. U kunt bestaande offertes en andere bestanden gewoon blijven gebruiken. De nieuwe G4 functionaliteit is simpel met een update te implementeren.

Altijd, op alle devices en platforms
De nieuwe software heeft dus voor u twee grote voordelen. A: U kunt gewoon doorwerken en hoeft niets nieuws te leren. B: U kunt de nieuwe software 24/7 gebruiken, op alle devices en op alle platforms (Windows, Apple, Android).

Geleidelijke uitrol
Het Gilde-systeem heeft zich in G3 de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. De overgang naar G4 betekent dat straks elke functie ook met een aparte app te besturen is. Omdat we hebben gekozen voor een volledig hybride oplossing, geven we de apps na elkaar vrij. Elke app komt pas na uitgebreid testen en bewezen stabiliteit en functionaliteit.

Eerste pilots voorjaar 2018
Gilde is de meester in branchespecifieke software. Omdat we zeker willen weten dat de G4-versie vlekkeloos werkt, gaan we in uiteenlopende branches pilots uitzetten. In het voorjaar van 2018 zijn de resultaten bekend. Pas als we zeker weten dat G4 onze klanten in de praktijk de gewenste meerwaarde biedt, geven we de eerste apps vrij. De G4-versie zal naar verwachting eind 2018 worden uitgerold.

Uw optimale voorbereiding
De G4 software draait op SQL. Steeds meer bedrijven stappen daarom over op een SQL-server. Dat kan een goede stap zijn om ook maximaal te profiteren van G4. Belangrijke voordelen: veiliger, beter geschikt multi-usergebruik, grotere database, sneller. In ‘Checklist: wel of geen MS-SQL server?‘ leest u er meer over.

Meer informatie volgt
De ontwikkeling van de G4-versie van het Gilde-systeem is in volle gang. In de komende nieuwsbrieven houden we u op de hoogte van de voortgang. Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd bellen met uw accountbeheerder: (0316) 345 050.

Gilde Software

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + 16 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.