Gilde koppelt met de WerkbonApp!

Vanaf medio oktober heeft Gilde de koppeling gerealiseerd tussen de meest gebruikte WerkbonApp in Nederland en de software van Gilde op kantoor.

In uw software is het altijd al mogelijk geweest om eenvoudig werkbonnen aan te maken en deze te verwerken. Alleen was dit tot voor kort altijd een handeling waarbij papier noodzakelijk was wat weer leidde tot het handmatig overnemen van de ingevoerde gegevens van u of uw medewerkers.

Met een digitale werkbon haalt u veel van de huidige handmatige handelingen er tussen uit. De monteur op locatie vult de digitale bon in op zijn iPad of Android telefoon en een paar seconden later ontvangt u de werkbon direct in uw software op kantoor. Met de nieuwe koppeling van Gilde met de applicatie van WerkbonApp is dit nu ook voor u mogelijk.

Per mobiele gebruiker wordt door WerkbonApp €10.- per maand in rekening gebracht. U kunt in uw beheeromgeving van de WerkbonApp eenvoudig switchen tussen medewerkers en uw licenties beheren. Zo kunt u direct inspringen op eventuele drukte of rustigere tijden zodat u niet onnodig ongebruikte licenties in gebruik heeft.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de WerkbonApp? Klik dan op deze link
Wilt u meer informatie over deze koppeling neem dan contact op met uw accountmanager via deze link

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Partnership met Gilde Software WerkbonApp kondigt met trots aan dat het een samenwerkingsovereenkomst heeft gesloten met Gilde Software. Gilde is met name bekend in de markt met hun ERP software HandSoft en HandSoft Pro. Ze hebben een uitstekende reputatie opgebouwd in het Nederlandse MKB, met name bij dienstverlenende en projectmatig werkende bedrijven. De samenwerking houdt in dat WerkbonApp wordt gekoppeld aan Gilde Software en wordt ingezet om de buitendienst medewerkers te faciliteren als verlengstuk van Gilde Software. De koppeling zal deze maand al operationeel zijn. Lees meer […]

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 − 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.