Gilde neemt Gereedschapbeheer.nl op in assortiment

Gilde en Gereedschapbeheer.nl tekende onlangs een samenwerkingsovereenkomst. Gilde wordt distributeur in Nederland voor Gereedschapbeheer.nl. De online materieelbeheersoftware is vanaf nu opgenomen in het Gilde-assortiment als materieelbeheermodule voor de ERP-software.

Gilde verzorgt software voor bedrijfsvoering en financiën. Ze ontwikkelden een ERP-applicatie die ook gekoppeld is met de software van Gereedschapbeheer.nl. Dat betekent o.a. dat u eenvoudig gereedschapskosten op projecten kunt doorberekenen naar uw andere softwaresystemen zoals administratie, etc. Informatie kan eenvoudig tussen de systemen uitgewisseld worden.

Nieuw bij onze specials: gereedschapbeheer
Wanneer ben je thuis in een branche? Als je weet wat er in de branche speelt. Wat de vragen zijn, de problemen waar ondernemers tegenaan lopen. Wanneer heb je waarde voor de branche? Als je de problemen van ondernemers in de branche oplost. Met onze bedrijfssoftware focussen we op projectmatig werkende bedrijven. Daarbinnen worden we door een aantal branches als expert erkend. Zoals de afbouw (schilders, stukadoors), onderhoudsbedrijven, installateurs, carrosseriebedrijven, dakdekkers en projectinrichters. Elke branche heeft zijn eigen vraagstukken. Daarom zijn wij (nog) niet in elke branche actief. Want wat we doen, willen we goed doen.

Gilde Software Gereedschapbeheer.nl

Een stevige handdruk na de ondertekening van de distributie-overeenkomst tussen Gilde Software en Gereedschapbeheer.nl. Edwin Meijer (Gereedschapbeheer.nl, links) en Hans Nooitgedagt geloven in hun samenwerking.  

Gilde Software Gereedschapbeheer.nl

De samenwerking is een feit.

GIlde Software Gereedschapsbeheer.nl

Branchespecifieke software
Sinds kort is Gilde Software officieel distributeur van Gereedschapbeheer.nl. De online materiaalbeheersoftware is een nieuw speciaal product in het Gilde-assortiment. Met onze reeks speciale producten bieden we branchespecifieke oplossingen aan voor ondernemers die werken met de bedrijfssoftware (erp software) van Gilde. Belangrijkste doel: ondernemers kunnen er hun rendement mee verhogen.

Onze nieuwste special is dus gereedschapbeheer.nl. Hierin zitten alle belangrijke functies voor professioneel materiaalbeheer. Je kunt ermee plannen, de keuringsstatus bijhouden, nieuwe keuringen worden per mail aangekondigd, je kunt er keuringsresultaten mee uitlezen, storingen registreren en toewijzen aan een monteur, kosten van arbeidsmiddelen naar projecten/klanten doorberekenen. We bieden gereedschapbeheer.nl aan als module van Gilde Software.

Het is een bestaande dienst, die perfect past bij klanten die werken met kostbaar materiaal. Je weet altijd waar het is en of het op orde is. Je hebt minder papier en minder tijd nodig, en krijgt in ruil daarvoor meer grip en overzicht.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − acht =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.