Gilde relatiemiddag Thialf Heerenveen; een groot succes!

Nadat de 50 deelnemers kennis hebben kunnen maken met elkaar tijdens een gezellige en voedzame lunch in restaurant Koningshof (gelijk parkeerplaats) is er ruimte voor gesprek tijdens een korte wandeling naar schaatstempel Thialf.

Jammer genoeg was het niet druk in Thialf en daardoor misten we de fameuze Thialf-sfeer. Maar hierdoor was er wel meer ruimte om met collega-ondernemers te kletsen tussen de schaatswedstrijden door. We hebben genoten van Nederlandse overwinningen van Ireen Wüst en Lotte van Beek in supersnelle tijden op de 1.500 meter dames.

Daarna was het de beurt aan de heren 1.000 meter, waar Mark Tuitert hoge ogen gooide in zijn afscheidsweekend, maar op het laatste moment werd voorbij geschaatst door Denny Morrison, Shani Davis en Kjeld Nuis. Ook Koen Verweij, Stefan Groothuis en Michel Mulder waren imponerend. Veel Gilde-schaatsliefhebbers waren gecharmeerd van het tactische spel, de spanning en soms het gedrang tijdens de mass-starts.

Na een laatste drankje tijdens de huldigingen en muzikale afsluiting in Thialf wordt de wandeling terug en een gezellig afzakkertje de afsluiting van deze succesvolle relatiedag. Een dag die zeker voor herhaling vatbaar is!

Blog relatiemiddag Gilde Software
0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − negen =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.