Gilde Software bedrijfsambassadeur van Oxfam Novib

Gilde Software is een betrouwbare en betrokken businesspartner voor projectmatig werkende en dienstverlenende bedrijven in het MKB-segment. Ook tonen wij graag ons maatschappelijke gezicht door bij te dragen aan de wereld om ons heen. Daarom zijn wij bedrijvenambassadeur geworden van Oxfam Novib. Een organisatie die zich inzet voor een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen. Net als wij, gaan zij uit van de kracht en mogelijkheden van mensen zelf.

We steunen het microfinancieringsprogramma van Oxfam Novib. Lenen bij een bank is voor arme mensen vaak niet mogelijk. Dankzij onze hulp krijgen mensen in ontwikkelingslanden via een microfinancieringsprogramma een klein krediet. Met deze lening kunnen zij een eigen bedrijfje starten en werken aan een zelfstandig bestaan. Het bedrijvenambassadeursschap van Oxfam Novib is een netwerk van bedrijven en medewerkers die zich samen inzetten voor een betere wereld.

Klik hier voor de website van Oxfam Novib over bedrijfsambassadeurschap en klik hier voor een filmpje over een microfinancieringsproject.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

11 + vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.