Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari staat Gilde Software op de Bouwbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht!

U vindt ons in hal 9, de ICT hal. Dit keer staan we met zeven partners op de stand waarvan we de oplossingen geïntegreerd hebben in onze systemen. Op onze stand (stand 09A091, hal 9) kunt u zich bij laten praten door ons en onze partners:

1. PCA Mobile
PCA Mobile houdt haar klanten al ruim 20 jaar op koers, met vooruitstrevende oplossingen voor ketensamenwerking. Onze IT-oplossingen vereenvoudigen het reparatieonderhoud proces en genereren waardevolle data. Onze focus ligt daarbij op service en gebruiksvriendelijkheid. Onze belofte uit zich in ‘Smarter, Better, Faster’. PCA Mobile levert geavanceerde plansystemen en mobiele apps voor vaklieden tot en met tools voor complete communicatie voor alle spelers binnen de keten op basis van cloud technologie. PCA Mobile bedient ’s lands grootste woningcorporaties en onderhoudsbedrijven tot en met de kleinere ambachtsbedrijven.

2. CBBS
CBBS is al ruim 55 jaar actief op het gebied van salarisverwerking in de bouw- en afbouw branche. Onze specialiteit is het ontzorgen van u als ondernemer: van cao tot wetswijziging wij zorgen dat u op de hoogte bent en dat dit goed wordt toegepast op de loonstroken van uw werknemer. Naast onze salarisservice hebben wij voor u een HR dashboard ontwikkelt. Dit biedt u onder andere de mogelijkheid om uw personeelsdossier en de verlofadministratie digitaliseren. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat uw HR Dashboard is gekoppeld met onze salarisverwerking en de projectsoftware van Gilde.

3. Gereedschapbeheer.nl
Goed materieelbeheer draagt bij aan een goed rendement. Daarom werkt Gilde nauw samen met Gereedschapbeheer.nl. U voldoet altijd aan de eisen en normen als u voor de keuringen van uw gereedschappen, hijsmiddelen etc. gebruik maakt van de online webtool van Gereedschapbeheer. Tevens levert Gereedschapbeheer.nl de GB Locator welke altijd en overal de actuele locatie van uw materieel doorstuurt. Kortom, de status van uw gereedschappen is direct inzichtelijk. Zowel als het gaat om locatie als keuring. Overal en altijd.

4. WerkbonApp
WerkbonApp is dé digitale oplossing voor de papieren werkbon. WerkbonApp is gemaakt voor de ondernemer die een slag wil slaan met het efficiënter inrichten van de buitendienst. Plan opdrachten in je web-account en voer de opdrachten uit in de App. Met handtekening van de klant. Zeer eenvoudig in gebruik. Zo krijg je grip op je organisatie, bespaar je kosten en verhoog je de omzet terwijl je indruk op je klant maakt.

5. RGS+
RGS+ is de verbindende cloudapplicatie voor RGS-projecten en samenwerking met meerdere onderhoudspartijen. De opdrachtgever heeft hiermee financieel overzicht over alle projecten met budget en kwaliteitsbewaking. De opdrachtnemer heeft hiermee een instrument dat het proces overzichtelijker maakt en waarbij de focus ligt op het goed nadenken over het optimale scenario.

6. MoreApp
Bespaar tijd met digitale werkbonnen, inspecties, enquêtes en meer! Maak zelf ieder formulier met de Form Builder en vul ze in met de app voor Android, iOS en Web.

7. EcmXperts
EcmXperts levert Enterprise Content Management (ECM) oplossingen gebaseerd op het toonaangevende windream systeem. Niet voor niets zijn wij windream Integration Partner. Dit houdt in dat wij voldoende kennis en ervaring hebben om windream te integreren met andere systemen zoals Outlook, HandSoft, webportals en ERP- of CRM-systemen.

De koffie staat klaar!
Onze barista is de hele week aanwezig en maakt voor u de lekkerste koffievariëteiten. We ontvangen u graag op onze stand in Utrecht.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee + achttien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.