Gilde Software staat samen met WerkbonApp op de Installatievakbeurs

[vc_row][vc_column][ivf video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=ZqT23Wg5eT0″ frame=”mbp” bgd=”5272″ icon=”arrow75″ icon_color=”#ffffff” play_animation=”0″][/vc_column][/vc_row]

13 t/m 15 september 2016
Evenementenhal Hardenberg

Gilde_Software_Installatievakbeurs_Hardenberg

Gilde Software staat samen met WerkbonApp op de Installatievakbeurs. Logisch, want de combinatie levert installateurs flink tijdsbesparing op. Zoals Olaf Douma van Bakker Installatietechniek zegt: “Als de monteur de gebruikte uren en materialen in de WerkbonApp invoert, staan ze door de koppeling ook in het Gilde-systeem. De monteur vult de digitale werkbon op de werkplek in en is klaar. Wij hoeven op kantoor niets meer over te tikken. En na controle kan de factuur er direct uit.”

Direct aan de slag
Het mooie is, dat gebruikers van het Gilde-systeem alleen de WerkbonApp hoeven te downloaden en dan de koppeling te laten activeren. Vanaf dat moment begint de tijdbesparing. Hoe (snel) dat werkt laten we u graag zien in Hardenberg. U bent van harte welkom voor een demonstratie op onze stand 148. Graag tot op de Installatievakbeurs!

Olaf Douma, Bakker Installatietechniek
“Grote besparing zit in het factureren”
De grote besparing van de WerkbonApp zit in het factureren. Als de monteur de gebruikte materialen en uren per klus invoert, hoeft het kantoor alleen nog maar te controleren. Dat kost me een paar minuten. Daarna kan de factuur weg. Ik hoef dus ook geen hand-schriften van de monteurs meer te ontcijferen. Wel zo snel.”

Dick van der Salm, Fontein Elektrotechniek
“WerkbonApp bespaart uren per week”
“Voorheen kregen we ingevulde papieren bonnen en moesten we alles overtikken. Nu hoeven we alleen de zaak te controleren en kunnen we direct óf een factuur sturen óf een vervolgafspraak maken. We besteden dus minder tijd, krijgen ons geld sneller en hebben onze processen super gestroomlijnd. Het mooie is, dat je vrijwel meteen aan de slag kunt met de app. Downloaden, de koppeling met het Gilde-systeem laten installeren, een keer proberen en gáán. De WerkbonApp en Gilde werken continu aan verbeteringen en extra handige functies. Ik zou iedereen adviseren om Gilde Software samen met de WerkbonApp te gebruiken.”

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − elf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.