Gilde-systeem uitgebreid met salarisadministratie en online HRM-dashboard!

Voor elke werkgever is het belangrijk een goed dossier over werknemers op te bouwen. Met daarin alle relevante gegevens op een rijtje. Salaris, verzuim, vakantie, pensioengegevens, opleidingen… Met de module personeelsadministratie en HRM van Gilde kunt u deze gegevens administreren. Onze klanten vragen ons echter steeds vaker om twee stappen verder te gaan. Die stappen hebben we gezet. Op 25, 26 november of 3 december informeren we u graag over de grote voordelen die dit voor u kan hebben. We geven u enkele goede redenen om in te schrijven.

CBBS Gilde-systeem salarisadministratie

Uitbreiding met salarisadministratie 
De salarisadministratie is werk voor specialisten. De meeste bedrijven besteden dit werk uit. Mogelijk nadeel: extra werk om de gegevens in het financiële systeem in te voeren. Daarom hebben we samenwerking gezocht met CBBS, een toonaangevend salarisadministrateur. Voordeel voor u: uitgebreid pakket, goede service, scherpe prijs. Extra voordeel: we kunnen het salarispakket van CBBS koppelen aan het Gilde-systeem, zodat alle data altijd automatisch correct zijn ingevoerd.

Uitbreiding met HR-dossier
Het belang van een goed en compleet personeelsdossier is niet te overschatten. Omdat we u ook op dit vlak topkwaliteit willen aanbieden, werken we ook voor het Human Resources-dossier samen met CBBS Salarisservice. CBBS biedt een gebruiksvriendelijk en zeer compleet online HRM-dossier. Een dashboard wijst gebruikers soepel en snel de weg naar alle gegevens. Wij verzorgen de koppeling aan het Gilde-systeem. Ook uw werknemers hebben dan toegang tot hun dossier, en u beslist tot welke gegevens wel en niet. De HR-module is geïntegreerd met de personeelskaart van het Gilde-systeem.

[vc_row][vc_column][ivf video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=pf-ELzyMpus” frame=”mbp” bgd=”5272″ icon=”arrow75″ icon_color=”#ffffff” play_animation=”0″][/vc_column][/vc_row]

Uitnodiging voor toelichting, demonstratie en lunch
Koppeling van de CBBS salarisadministratie en HR-dossiers aan uw mobiele urenregistratie, voor- en nacalculatie en financiële software biedt grote voordelen. Minder tijd kwijt, meer overzicht. De samenwerking tussen Gilde en CBBS levert u dus meer rendement op. Weten hoe het werkt? Bezoek een van de kennismakingsochtenden die Gilde met CBBS organiseert. Een ochtend over CBBS Salarisadministratie, het HR-dossier en de voordelen van de koppelingen met het Gilde-systeem. We sluiten de ochtend af met een lunch. De toegang en lunch zijn gratis.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.