Gilde Workflow – dat geeft rust in de organisatie!

Met de Gilde Workflow module, een aanvulling op Gilde Digitaal Archief, kunt u bedrijfsprocessen aansturen en bewaken. In plaats van aansturing via email, kunnen taken aan afdelingen of gebruikers(groepen) worden toegekend.

De workflow server doet de rest: de voortgang en status wordt bewaakt en waar nodig wordt het management geïnformeerd. Management by exception. Dat geeft rust.

Workflows kunnen automatisch gestart worden. Bijvoorbeeld voor het verwerken en goedkeuren van inkoopfacturen, het uitbrengen en opvolgen van offertes, het controleren van urenbriefjes en nog veel meer. De benodigde documenten uit het digitaal archief worden gekoppeld aan de taak voor de betreffende afdeling zodat deze altijd bij de hand zijn. Via de ingebouwde document viewer zijn deze direct in te zien.

Als taken te lang op een afdeling  blijven liggen, kan de workflow het management informeren zodat er nog op tijd actie genomen kan worden.

Van alle workflows blijft de historie en audit trail bewaard zodat u ook richting controlerende instanties kunt aantonen dat u uw processen goed op orde heeft. De besparingen zijn aanzienlijk en zorgen ervoor dat er minder fouten worden gemaakt die later (tegen hogere kosten) hersteld moeten worden.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeven + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.