Goede opkomst bij kennissessie ICT

Gilde Software
Gilde Software
Gilde Software
Gilde Software

Uiteindelijk kwamen er meer deelnemers dan verwacht naar de kennissessie ICT in de carrosseriebranche; ruim 40 geïnteresseerden. Maar voor de organisatie van RAI en Gilde Software was het een klein moeite om wat extra stoelen aan te schuiven.

Er was een bijzonder gevarieerd programma samengesteld. Deelnemers waren positief over de mogelijkheid zelf hun thema’s te kunnen kiezen. Naast een diepgaande behandeling van thema’s projectbewaking en werkvoorbereiding/planning door consultant Michel Wolf sprak het de deelnemers het meest aan dat gebruikers Aldert Zwemmer (Ligthart Schagerbrug), Casper Hartman en JS Laadtechniek hun ervaringen deelden. Jeroen liet live de werking van G4 Allround zien voor het mobiel afhandelen van werkorders; mooi om te zien dat de gegevens ook direct in de Gilde G3 back-office zijn verwerkt. Ook de sessie over artikelbeheer was erg interessant door de bijdragen van Compano (Jurgen Immink), Wijlhuizen (Martin Boesveld), Top Truck Westland (Ton de Winter) en de praktische demonstratie door Marcel van Luxemburg.

Het thema digitale verwerking van inkoopfacturen is nog steeds heel actueel, wat ook blijkt uit het succes van het Gilde Inkoopfactuur Portaal en de belangstelling voor de workshop door Michiel Corts. Bijzonder onder de indruk waren gebruikers van de manier waarop met Gilde BI data uit het Gilde Carlogic-systeem wordt ontsloten en gevisualiseerd, zoals gepresenteerd door de ervaren BI-specialist Nico Deunk.

Video’s:

Presentaties:

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.