Goede voortgangsbewaking projecten levert geld en flexibiliteit op

Projecten bestaan uit uren en materialen. Te veel uren gebruiken kost geld. Vooral vanwege de uren wil een ondernemer de voortgang van zijn projecten bewaken. Liefst van dag tot dag, zodat hij kan bijsturen zodra het nodig is. En zodat hij nieuwe projecten strak kan inplannen. Daarvoor heeft Gilde ProjectDirect ontwikkeld.

Direct overzicht van de voortgang
ProjectDirect is een webapplicatie waarmee ondernemers de voortgang van projecten op locatie kunnen bewaken. Kwestie van per dag de uren ingeven. Na invoer zijn de overzichten direct online beschikbaar. Voor de leiding, voor de administratie, maar ook voor alle projectmedewerkers. Zeker in de technische dienstverlening (bouwbedrijven, afbouwbedrijven, onderhoudsbedrijven en installatiebedrijven) helpt voortgangsbewaking van projecten om het rendement te bewaken.

Online voortgangsbewaking projecten
ProjectDirect werkt op tablets, smartphones, laptops. Ofwel: op ieder type toestel met een internetverbinding. Daardoor kunnen gegevens direct op de werkplaats worden ingevoerd en zijn de overzichten realtime beschikbaar. Er zijn onder andere overzichten van uren per medewerker en van uren per project.

De tijdwinst is aanzienlijk. Niet eerst papieren invullen, op de administratie bezorgen, digitaal invoeren en dan pas overzichten creëren. Met ProjectDirect is het hele proces na digitale invoer op de werkplek afgerond.

Direct feedback voor projectverantwoordelijke
Met ProjectDirect kan de projectverantwoordelijke vanaf dag één volgen of de planning/begroting overeenkomt met de praktijk. Daarmee nemen de mogelijkheden om te sturen op optimaal rendement spectaculair toe.

Voortgangsbewaking van projecten kan bovendien een krachtige hulp zijn om de betrokkenheid van het uitvoerende team bij het werk te versterken. Medewerkers worden zich meer bewust van hun activiteiten en de gevolgen ervan op het rendement van het project. Dat helpt om al tijdens het project te voorkomen dat er op het einde te veel uren gemaakt blijken te zijn.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen of opmerkingen over Projectbewaking of over ProjectDirect? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee. Vul s.v.p. onderstaand formulier in en we hebben snel telefonisch contact. Of bel direct Gilde: 0316 – 345050.

Weten hoe ProjectDirect in de praktijk werkt?

Persoonlijk contact betreffende ProjectDirect

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.