Hekwerken

Sneller werken en meer overzicht met één pakket van Gilde

Alles onder controle
In Nederland gebruiken veel bedrijven in de hekwerkbranche de bedrijfssoftware van Gilde. Logisch, want alleen al met het basispakket houden ze efficiënt alles onder controle: CRM, calculatie, projectadministratie en facturatie. Het hart van het systeem, de calculatiemodule, past precies voor  hekwerkbranche.

Automatiseren voor úw efficiency
Zoveel smaken en toepassingen, zoveel verschillende hekwerken. Binnen de branche herkennen we uiteenlopende specialisaties: toegangspoorten, sierhekwerken, toegangscontrolesystemen, hekwerken en afrasteringen. De ERP bedrijfssoftware van Gilde is zo rijk, dat het feilloos voor uw specifieke situatie kan worden ingericht. Het resultaat is dat uw efficiency en uw professionele uitstraling sterk verbeteren.

Praktisch modulesysteem
Het Gilde-systeem wordt geïmplementeerd inclusief professionele overzichten en duidelijke standaard documenten, zodat u snel aan de slag kunt. Er zijn ruime mogelijkheden voor mobiel werken. Voor nog meer controle is het Gilde-systeem uit te breiden met bijvoorbeeld de mobiele werkbon, nacalculatie, urenboeking via de app, logistiek, het Gilde Inkoopfacturen Portaal voor snelle digitale verwerking van inkoopfacturen en financiële administratie.

Complete bedrijfssoftware voor de Hekwerkbranche

Het hele idee van bedrijfssoftware is dat u de bedrijfsprocessen kunt automatiseren die u wilt automatiseren. Daarom omvat het complete Gilde-systeem alle modules en apps die uw bedrijf nodig heeft om efficiënt te kunnen werken. U beslist welke u activeert en dus welke u betaalt. De vaste basis van het Gilde-systeem bestaat uit:

Relatiebeheer & CRM  |  Agenda  |  Calculeren
Projectadministratie  |  Factureren

De mogelijke uitbreidingen zijn bijna onbeperkt. Van digitale werkbon tot financiële administratie, van de app gereedschapbeheer tot en met inkoopfactuurportaal. Klik hier voor een complete lijst van modules en apps.

Remco Cuijpers, mede-eigenaar ABC Hekwerk Lottum

Calculatiesoftware Gilde snel terugverdiend

“De implementatie van het Gilde systeem bij ons was er een uit het boekje”, zegt Remco Cuijpers, met zijn broer eigenaar van ABC Hekwerk. “We wilden van Excel- en andere losse programma’s af en één systeem voor het hele traject van calculatie tot en met facturatie.”

Calculatie specifiek voor de Hekwerkbranche

De calculatie is het hart van het Gilde-systeem
U kunt de indeling, opbouw en prijsvorming volledig naar wens instellen. Met krachtige hulpmiddelen zoals praktische artikel- en normenbestanden kunt u snel en gedetailleerd calculeren. Net als u zoeken we daarbij altijd naar verbetering. Het resultaat is dat uw bedrijf efficiënter kan calculeren, zodat de overheadkosten dalen. Bovendien maakt u vanuit de calculatie direct een professionele offerte die u kunt voorzien van foto’s, documenten, berekeningen en tekeningen.

Compleet en flexibel
Alle stappen in het Gilde-systeem volgen de logica van uw bedrijf. Door de calculatie om te zetten naar een werkbegroting installeert u de basis voor de werkvoorbereiding, projectplanning en kostenbewaking. Na eventuele aanpassingen in de calculatie heeft u de definitieve kostenbudgetten voor de nacalculatie. U boekt de directe, indirecte en verzuimuren per werknemer en krijgt met één klik rapportages, inclusief eventuele onkosten en kilometerdeclaraties. U heeft

altijd direct inzicht in de urenverantwoording per werknemer, per werksoort, per kostenplaats en per project. De urenbesteding is de basis voor facturering, nacalculatie en rapportages voor de salarisadministratie. U bepaalt zelf de layout van uw (termijn)facturen en wat erop staat. U kunt de factuur wijzigen tot het moment van definitieve doorboeking.

Vertrouwd met de Hekwerkbranche

Een flink deel van de specialisten in hekwerken maakt gebruik van erp bedrijfssoftware van Gilde. Dat geeft de zekerheid dat het pakket meegroeit met de ontwikkelingen in de branche. Want vragen, en op- en aanmerkingen worden indien mogelijk vertaald in oplossingen zodat het Gilde-systeem nog meer bijdraagt aan uw efficiency.

Klik hier voor een uitgebreide informatievideo over het Gilde-systeem voor de Hekwerkenbranche.

Bedrijfssoftware voor de Hekwerkbranche

Voordelen Gilde-systeem voor de Hekwerkbranche

  • Een goed klantenbestand en relatiebeheer: meer goede relaties, meer aanvragen uit de relaties
  • Snel en nauwkeurig calculeren, gelijk een professionele offerte, offerte opvolging om de omzet stimuleren: tijdsbesparing, kortere doorlooptijd, hogere scoringskans per case: meer omzet
  • Werkvoorbereiding, planning: verbeterde aansturing; meer productiviteit uit de mensen halen
  • Kwaliteitszorg en Service & Onderhoud: kwaliteitszorg is de beste vorm van relatiebeheer, service  en onderhoud de beste relatiebouwer/binder
  • Logistiek, magazijnbeheer en inkoop: verlaging voorraadkosten, meer liquiditeit, meer informatie en minder misgrijpen; betere klanten service, meer grip en tijdig actie
  • Projectbewaking, facturering en de verdere financiële afwikkeling: meer inzicht en grip op de financiën ook tijdsbesparing en beperking van faalkosten
  • Geïntegreerde boekhouding: tijdsbesparing, meer inzicht, beter teamwork
  • Automatische dossiervorming per klant, project en systeem: alles sneller terugvinden: veel tijdwinst
  • Management rapportage zoals het management dashboard: meer grip, tijdig bijsturen, meer rendement
  • Een toekomstgericht systeem dat de hele bedrijfsvoering flexibel ondersteunt; met een goed systeem systeem is een bedrijf waardevoller en heeft meer continuïteit: het Gilde-systeem wordt de ruggengraat van uw bedrijf

Direct contact

Wilt u meer weten over hoe u alles onder controle houdt met het Gilde-systeem? Bel of mail Gilde Software. Henri Polman informeert u graag over voordelen en mogelijkheden.