HR-Dossier – Nieuwe interface en functionaliteiten

Gilde Software

Gebruikers van HR-Dossier kunnen vanaf nu hun personeelsgegevens bekijken en beheren in een frisse nieuwe interface. Ook zijn er een aantal mooie nieuwe functionaliteiten beschikbaar die het beheer van personeelszaken en nóg makkelijker en overzichtelijker maken.  

Onze partner en ontwikkelaar van HR-Dossier, CBBS, ontwikkelt voortdurend door aan haar applicatie. De meest zichtbare verandering die deze nieuwe release biedt is de interface. Zo is de nieuwe look en feel niet alleen frisser en overzichtelijker, maar biedt deze nu ook een optimale weergave op mobiele apparaten!  

Wat is er nog meer nieuw  

  • Naast de standaard registraties (documenten, jubilea, contractdata et cetera) kunt u nu ook zelf diverse registraties aanmaken, die voor úw organisatie belangrijk zijn. Ook uw medewerkers kunnen nu zelf registraties toevoegen. Bijvoorbeeld een kopie van een nieuw rijbewijs of een vernieuwd VCA certificaat. Voorheen kon dat alleen door de key-users worden gedaan.  
  • Een andere toevoeging is dat u via HRDossier uw medewerkers digitaal akkoord kan laten geven voor ontvangst van materialen of documenten. Denk aan een zakelijke telefoon of de ontvangst van een reglement.  
  • De rapportage-set is aanzienlijk uitgebreid met o.a. verzuimrapportages en certificeringen en opleidingen. Met één druk op de knop heeft u inzicht in de opleidingen certificaten die u werknemers in bezit hebben. Zijn deze nog geldig? Wanneer lopen ze af? U heeft altijd inzicht in de voor u belangrijke informatie.  
  • Ook nieuw is de twéé-factor-authenticatie waarmee u voortaan inlogt op HR-Dossier. Een extra beveiligingslaag’ als het ware, ter bescherming van uw personeelsgegevens 
  • Tot slot is er een aanscherping geweest op datatoegang voor de medewerkers. Key-users kunnen nu nog beter bedrijfskritische of -gevoelige data afschermen voor medewerkers die deze niet dienen te kunnen inzien.  

Lees hier meer over HR-Dossier en bekijk de nieuwe introductiefilm 

Wilt u meer weten over HR-Dossier of de nieuwe functionaliteiten? Neem contact op met uw accountmanager, mail ons via info@gildesoftware of bel 0316-345 050.  

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.