Installatie

Sneller werken en meer overzicht met één pakket van Gilde
In Nederland gebruiken veel moderne installateurs en installatiebedrijven de bedrijfssoftware van Gilde. Met het basispakket houden ze efficiënt alles onder controle: CRM, calculatie, projectadministratie en facturatie. Het hart van het systeem, de calculatiemodule, is volledig ingericht voor installatiebedrijven. Gilde software: software voor installateurs!

Praktisch modulesysteem
We implementeren het Gilde-systeem altijd inclusief professionele overzichten en duidelijke standaard documenten, zodat u snel aan de slag kunt. Optioneel kunt u kant-en-klare content afnemen met calculatienormen, (offerte)teksten en artikelen. Er zijn ruime mogelijkheden voor mobiel werken. Voor nog meer controle is de Gilde software voor het installatiebedrijf uit te breiden met bijvoorbeeld de mobiele werkbon, nacalculatie, urenboeking via de app, logistiek, het Gilde Inkoopfacturen Portaal voor snelle digitale verwerking van inkoopfacturen en financiële administratie.

Ook voor kleine bedrijven
Bekijk hier onze instapoplossing voor kleine bedrijven.

Gilde Compact gunstig voor kleinere bedrijven

Het Gilde-systeem bewijst zijn nut in alle alle geledingen van de installatietechniek:
Beveiliging | Brandbeveiliging | Elektro | Klimaattechniek | Werktuigbouwkundig
Calculatiebureaus

Complete bedrijfssoftware voor installatiebedrijven

Het hele idee van bedrijfssoftware is dat u de bedrijfsprocessen kunt automatiseren die u wilt automatiseren. Daarom omvat het complete Gilde-systeem alle modules en apps die uw bedrijf nodig heeft om efficiënt te kunnen werken. U beslist welke u activeert en dus welke u betaalt. De vaste basis van het Gilde-systeem bestaat uit:

Relatiebeheer & CRM  |  Agenda  |  Calculeren
Projectadministratie  |  Factureren

De mogelijke uitbreidingen zijn bijna onbeperkt. Van digitale werkbon tot financiële administratie, van de app gereedschapbeheer tot en met het Gilde Inkoopfacturen Portaal. Klik hier voor een complete lijst van modules en apps.

Ralph Bink, BINK Groep

We willen gewoon de beste oplossing

“We wilden het gemakkelijker en Gilde leverde dat”, zegt Ralph Bink. “Gilde biedt een goed uitgebreid en betaalbaar pakket en heeft  bovendien veel kennis over onze markt. Niet dat we meteen het hele pakket zijn gaan gebruiken. We zijn bijvoorbeeld pas onlangs begonnen met het offerteopvolgingssysteem. Die module zat er altijd al in, maar nu waren we er klaar voor. En we plukken er direct de vruchten van.”

Gilde Software

Calculatiesoftware voor het installatiebedrijf

De calculatie is het hart van het Gilde-systeem
De indeling, opbouw en prijsvorming kunt u volledig naar wens instellen. Met krachtige hulpmiddelen zoals praktische artikel- en normenbestanden kunt u snel en gedetailleerd calculeren. Net als u zoeken we daarbij altijd naar verbetering. Het resultaat is dat uw installatiebedrijf efficiënter kan calculeren, zodat de overheadkosten dalen. Bovendien maakt u vanuit de calculatie direct een professionele offerte die u kunt voorzien van foto’s, documenten, berekeningen en tekeningen.

Compleet en flexibel
Alle stappen in het Gilde-systeem volgen de logica van het installatiebedrijf. Door de calculatie om te zetten naar een werkbegroting installeert u de basis voor de werkvoorbereiding, projectplanning en kostenbewaking. Na eventuele aanpassingen in de calculatie heeft u de definitieve kostenbudgetten voor de nacalculatie. U boekt de directe, indirecte en verzuimuren per werknemer en krijgt met één klik rapportages, inclusief eventuele onkosten en kilometerdeclaraties. U heeft altijd direct inzicht in de urenverantwoording per

werkne­mer, per werksoort, per kostenplaats en per project. De urenbesteding is de basis voor facturering, nacalculatie en rapportages voor de salarisadministratie. U bepaalt zelf de layout van uw (termijn)facturen en wat erop staat. U kunt de factuur wijzigen tot het moment van definitieve doorboeking.

Vertrouwd met de Installatiebranche

Met de bedrijfssoftware van Gilde hebben installatiebedrijven de zekerheid van een flexibel pakket. Dit wordt mede door goed overleg met belangrijke spelers in de branche permanent verbeterd en up-to-date gehouden.

Klik hier voor de Installatie YouTube-afspeellijst!

Calculatie voor de Installatiebranche (04:46)

Gilde Software

Voordelen Gilde Software voor het installatiebedrijf

  • Software volledig afgestemd op ondernemers in installatiebedrijven
  • Tijd en ruimte besparen: automatische dossiervorming per project
  • Meer grip op de bedrijfsvoering
  • Eén geïntegreerd pakket, daardoor meer werk verzetten  in minder uren
  • Professionele en betrouwbare calculaties en offertes maken
  • Per project alles onder controle houden
  • Op elk moment overzicht met relevante managementinformatie
  • Vlotte implementatie en korte terugverdientijd

Foto Marijn Boland

Martijn Boland – branchemanager
m.boland@gildesoftware.nl
06- 51 11 80 11

Stefan Neuteboom – accountmanager
s.neuteboom@gildesoftware.nl
06- 51 11 52 08

Luuk Scholten – accountmanager
l.scholten@gildesoftware.nl
06- 30 89 95 08

Direct contact

Wilt u meer weten over hoe u alles onder controle houdt met het Gilde-systeem? Bel of mail Gilde Software. Wij informeren u graag over voordelen en mogelijkheden.