[vc_row][vc_column][ivf video_url="https://www.youtube.com/watch?v=i-10lR1yWgU" frame="mbp" bgd="6903" icon="arrow75" icon_color="#ffffff"][/vc_column][/vc_row]

Joop Wallbrink, al langer klant dan Gilde bestaat

Joop Wallbrink begon in Arnhem. Vanuit een compagnonschap heeft hij de zaak zelfstandig voortgezet. Joop werkte eerst zelf nog gewoon mee en had na enige tijd behoefte aan een extra kracht op kantoor. Daarvoor was op dat moment niet genoeg werk en daarom sprong zijn vrouw Diny bij om de administratie te doen.

Pa, later wil ik wel op jouw stoel zitten.

Op haar 16 begon dochter Judith er als bijbaantje. Al snel gaf zij tijdens een lunch aan later wel op de stoel van haar vader te willen zitten. “Prima, maar dan begin je onderaan” was het antwoord van pa. Zo gezegd, zo gedaan. Een van de eigen schilders leerde haar het vak.

Ik heb door de jaren heen echt wel eens gekeken bij andere software aanbieders

Joop koos er 25 jaar geleden voor om te gaan calculeren met wat we nu kennen als Gilde Software. Een software pakket dat in die tijd nog onderdeel was van Akzo. Joop omschrijft zichzelf als ‘iemand zonder computer kennis;. In het begin heeft hij de computer dan ook regelmatig vervloekt! Maar al doende leerde hij het pakket kennen en ontdekte hij, mede dankzij een aantal Gilde opleidingen, de weg binnen de software.

Ik heb door de jaren heen echt wel eens gekeken bij andere software aanbieders wat er verder te koop is maar heb daar nooit kunnen vinden wat ik bij Gilde vind.

Joop Wallbrink Schilders- & glaswerken 25 jaar later

Inmiddels is Joop Wallbrink Schilders- & glaswerken uitgegroeid tot een mooie onderneming met 17 man personeel. Dochter Judith heeft haar zin gekregen en zit sinds 2007 op de directie stoel. Joop en zijn vrouw zijn nog steeds actief en betrokken. Geen van allen willen meer zonder de software van Gilde. Regelmatig volgen van Gilde opleidingen helpt ze om bij te blijven en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

De voordelen van Gilde Software

Als we vragen naar de voordelen horen we voornamelijk steeds het gemak terug komen: “Het gemak”. Het gemak waarmee je offertes maakt, met vaste normen kunt werken, facturen kunt verzenden, overzicht houden, traject volgen van aanvraag tot en met de facturatie etc.

Een mooi ondernemers verhaal van een schilder die in zijn eentje is begonnen en door de jaren heen is uitgegroeid tot een mooi familiebedrijf.

Weten wat Gilde Software voor jou kan betekenen?
Laten we eens kennis maken.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier + negentien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.