ICT-sessie voor de Carrosseriebranche – 29 september a.s.

Meld u nu aan!

Het is een van de eerste evenementen in onze branche die sinds lange tijd weer plaats vindt: de Transport Compleet-beurs in Gorinchem. Wij kijken er naar uit om u daar weer in den levende lijve te ontmoeten! 

Zoals u van ons gewend bent verzorgen wij op de ochtend van de tweede beursdag een ICT kennissessie. Met behulp van de input van meerdere klanten hebben wij onderstaand programma voor u samengesteld:

Programma  
10:00 u. Ontvangst
10:30 u. Plenaire sessie o.a. over Gilde Documenten Portaal /Gilde Formulieren Portaal
11:00 u. Keuzesessie 1
>  Tips & Tricks: Handige tips voor het efficiënter gebruik maken van het systeem, gericht op specifieke processen voor de carrosseriebranche.
>  Business Intelligence – verdieping: Hoe verkrijgt u nog meer inzicht in de resultaten van uw bedrijfskritische processen?
12:00 u. Lunch (plenair)
12:45 u. Keuzesessie 2
>  Service & Onderhoud : Workshop om het proces van voertuigbeheer, planmatig onderhoud, reparatie en uitvoering te optimaliseren.
>  CAD BOM import/Halffabrikaten: Import van de BOM (Bill Of Materials) en het proces om halffabricaten te produceren en de voorraad hiervan te bewaken.
13:30 u. Evaluatie
13.50 u. Einde i.v.m. opening beursvloer om 14.00 uur.

Locatie 
Evenementenhal Gorinchem | Franklinweg 2 | 4207 HZ Gorinchem

Meld u nu aan/geef uw keuze door 
Had u zich al aangemeld? Dan vernemen wij graag nog uw keuze voor de twee keuzesessies. Bent u nog niet aangemeld? Ook dán vult u hieronder uw gegevens in en vernemen we graag uw keuze voor de twee keuzesessies.

[form]

Graag  tot ziens op 29 september in Gorinchem!

Gilde Software