UPDATE: Kennissessie ‘Automatisering’ – 5 september 2018, Gorinchem

Gilde Software
Gilde Software
Gilde Software
Gilde Software
Gilde Software
Gilde Software

Gebruikers Tal Techniek en Vlarotech delen ervaringen
Op woensdag 5 september was de 8e kennissessie ICT georganiseerd door RAI Vereniging, Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Carrosseriebedrijf in samenwerking met Gilde Software, in combinatie met de vakbeurs Transport Compleet Gorinchem. Ondanks de drukte bij veel bedrijven zo direct na de vakanties was er veel belangstelling en een goede opkomst.

Het meest gewaardeerde onderdeel was de presentatie door Monique Princen van Tal Techniek Weert die haar gebruikerservaringen deelde rond het gebruik van het Inkoopfactuur portaal voor digitale verwerking van inkoopfacturen. Ook veel waardering was er voor Jan Vlaar die liet zien hoe binnen Vlarotech via een specifiek tool in de werkplaats door middel van een tekening van het voertuig de relevante werkpakketten kunnen worden gekozen. Deze werkmethode zorgt ervoor dat medewerkers op de werkvloer snel en eenvoudig aan kunnen geven welke werkzaamheden uitgevoerd worden en dit vervolgens snel en efficiënt tot een correcte en goed onderbouwde factuur leidt.

Hans Nooitgedagt en Henri Polman van Gilde Software gaven inzicht in de ontwikkelingen rond het Gilde Carlogic systeem en Hans leidde een brainstorm rond een mogelijk Smart Portal voor het delen van informatie tussen carrosseriebedrijven, hun klanten, leveranciers en andere betrokken partijen. Vanuit de deelnemers zijn bruikbare ideeën ingebracht. Volgende bijeenkomst: woensdag 27 maart 2019.

Downloads:

Presentatie Vlarotech
Presentatie V36
Presentatie Tal
Presentatie Gilde Software


Op woensdag 5 september 2018 organiseert RAI CarrosserieNL en OOC in samenwerking met Gilde Software een kennissessie over automatisering. Graag nodigen wij u daarvoor uit.

Datum:
Woensdag 5 september 2018
Tijd:
10.00 u – 14.00 u
Locatie:
Evenementenhal Gorinchem, vergaderzaal 5
Franklinweg 2, 4207 HZ  Gorinchem

Carlogic van Gilde Software is de meest gebruikte software voor werkplaatsmanagement in onze sector. In 2014 is een eerste gebruikers-overleg met gebruikers en Gilde Software georganiseerd. Deze kennis sessie is de achtste op rij en de vierde in Gorinchem voorafgaand aan de start van de 2e dag van de vakbeurs Transport Compleet en staat open voor gebruikers en niet-gebruikers.

Het programma is grotendeels vastgesteld op basis van de deelnemers enquête na afloop van de vorige sessie tijdens Transport Compleet in Hardenberg 14 maart j.l. De voorkeur voor een beperkt aantal onderwerpen zo veel mogelijk gepresenteerd door gebruikers hebben we trachten te bewerkstellingen door middel van bijgevoegd programma. Daarnaast is er alle ruimte om praktijkervaringen te delen en vragen te stellen. Gilde Software is zeer geïnteresseerd hoe u als gebruiker of belangstellende aan kijkt tegen nieuwe software ontwikkelingen en in hoeverre deze matchen met uw verwachtingen op ICT gebied voor de toekomst.

Al met al een interessant, actueel en praktijkgericht programma waar uw inbreng op prijs wordt gesteld en het samen kennis delen een belangrijke plaats in neemt. Voorafgaand aan de beurs laat u zich in een paar uur bijpraten op dit vakgebied en krijgt u handvaten om effectiever te kunnen werken met de software.

Programma

10.00 uur    Ontvangst met koffie

10.30 uur    Welkomswoord en voorstelrondje

10.40 uur
Stand van zaken onderwerpen bijeenkomst maart 2018
* Status en ontwikkeling portable magazijnscanner
* Nieuwe YouTube instructiefilmpjes als extra hulp bij gebruik Carlogic
* Management informatie

10.55 uur
Digitale verwerking inkoopfakturen
De digitale verwerking van inkoopfakturen via een portal. Presentatie door Monique Princen van Tal Techniek, gebruiker.

11.30 uur
Smarterisatie nieuwe versie 336; in hybride werking met G4 allround
Stand van zaken betreffende de nieuwe generatie Carlogic software met onder meer de mobiele werkbon en service & onderhoud. Inleiding door Hans Nooitgedagt en presentatie door Henri Polman van Gilde Software.

12.15 uur    Lunch

12.50 uur
Grafische tool als hulp bij repeterende onderhoudswerkzaamheden
Jan Vlaar van Vlarotech presenteert de door hem ontwikkelde tool voor het onderhoud en reparatiewerk aan autolaadkranen en hiermee de monteur en de administratie te ontlasten.

13.15 uur
Brainstorm
Inzake inhoud online voertuig dossier door Hans Nooitgedagt van Gilde Software.

13.50 uur    Afsluiting, invullen enquête.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.