Kennissessie ‘Automatisering’ – 6 september 2017, Gorinchem

Woensdag 6 september 2017 organiseert CINTEC in samenwerking met Gilde Software een kennissessie over automatisering. Graag nodigen wij u daarvoor uit.

Datum:
Woensdag 6 september 2017
Tijd:
Vanaf 10.30 uur inloop
Locatie:
Evenementenhal Gorinchem, vergaderzaal 1
Franklinweg 2, 4207 HZ  Gorinchem

Carlogic van Gilde Software is de meest gebruikte software voor werkplaatsmanagement in onze sector. In 2014 is een eerste gebruikersoverleg met gebruikers en Gilde Software georganiseerd. Deze kennissessie is de zesde op rij en de derde in Gorinchem voorafgaand aan de start van de vakbeurs Transport Compleet.

Het programma is grotendeels vastgesteld op basis van de deelnemers enquête na afloop van de vorige sessie tijdens Transport Compleet in Hardenberg 21 maart jl. De uitgesproken voorkeur voor minder onderwerpen en meer verdieping in de onderwerpen hebben we trachten te bewerkstelligen door middel van bijgevoegd programma. Daarnaast is er alle ruimte om praktijkervaringen te delen en vragen te stellen. Gilde Software is zeer geïnteresseerd hoe u als gebruiker of belangstellende aan kijkt tegen nieuwe software ontwikkelingen en in hoeverre deze matchen met uw verwachtingen op ICT-gebied voor de toekomst.

Al met al een interessant, actueel en praktijkgericht programma waar uw inbreng op prijs wordt gesteld en het samen kennis delen een belangrijke plaats in neemt. Voorafgaand aan de beurs wordt u bijgepraat en krijgt u handvatten om effectiever te kunnen werken met de software.

Programma
10.30 uur: Ontvangst met koffie en thee

11.00 uur: Welkomstwoord en voorstelrondje

11.10 uur: Stand van zaken onderwerpen bijeenkomst maart 2017 Hardenberg

  • Werking nieuwe portable scanner
  • MoreApp formulierentool en mobiele werkbon oplossingen
  • Grafische tool als hulp bij repeterende onderhoudswerkzaamheden (Jan Vlaar)
  • Youtube instructiefilmpjes als extra hulp bij gebruik Carlogic

11.20 uur: Offertes/Calculaties

  • Het maken van calculaties is een belangrijk thema waarmee de basis wordt gelegd voor een succesvol project. Carlogic biedt hiervoor een tool waarmee veel tijdwinst behaald kan worden. Spreker Bauke IJntema presenteert en toont hoe hij deze tool gebruikt binnen IJntema Carrosseriebouw in Heerenveen.
  • Sparring over mogelijke inzet en optimalisatie

12.15 uur: Lunch

12.45 uur: Nieuwe generatie Carlogic

  • De online en mobiele toepassingen die de nieuwe generatie Carlogic biedt worden behandeld. Sprekers Rudy Aalders / Henri Polman van Gilde Software

13.45 uur: Afsluiting, invullen enquête

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + zeventien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.