Kennissessie ‘Automatisering’ – 7 september 2016, Gorinchem

Namens CarrosserieNL/Cintec en Gilde Software informeren wij u over de kennissessie ‘Automatisering’. De kennissessie ICT die door CarrosserieNL samen met Gilde Software op 7 september 2016 – in combinatie met de beurs Transport Compleet in Gorinchem – is georganiseerd. De opkomst was dit keer groter dan verwacht. Geen enkel probleem voor de organisatie die snel wat stoelen heeft bijgeschoven. Afgesproken is dat CarrosserieNL het thema ‘Artikelbeheer’ oppakt en probeert dit op te nemen in het Beleidsplan 2017. Voor de presentaties van het programma klik op bijgaande links:

De afspraak is gemaakt dit soort informatie-sessies structureel te combineren met de vakbeurs. De volgende sessie staat gepland op dinsdag 21 maart 2017 tijdens Transport Compleet van 21 t/m 23 maart in Hardenberg. Hiervoor ontvangt u t.z.t. een uitnodiging.

Het programmapunt met de meeste waardering was de presentatie van de nieuwe barcodescanner. Deze wordt de komende maanden verder geoptimaliseerd en klaargestoomd voor vrijgave. Tijdens de ontvangst met koffie was de première van de video over Elebaas Poortvliet in het kader van de serie ‘Gebruiker aan het woord’. Indien u interesse heeft hieraan deel te nemen kunt u dit laten weten via de mail.

Vriendelijke groet,

Henri Polman,
Branchemanager Carrosserie

Kennissessie Automatiseren

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + 10 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.