Klassikale opleidingen hervat met maximaal 6 deelnemers

Gilde Software

Gilde opleidingen worden vanaf heden weer klassikaal aangeboden. En dat vinden niet alleen onze klanten, maar wij zélf ook erg fijn. Er gaat – hoe je het ook wendt of keert – niets boven persoonlijk en fysiek contact. Wel op 1,5 meter afstand nog steeds natuurlijk. 

Volgens de richtlijnen van het RIVM kunnen wij maximaal 6 cursisten ontvangen in ons opleidingenlokaal. Uiteraard dragen wij de zorg voor een optimaal schone en hygiënische omgeving. Werkplekken worden voor en na iedere cursusdag ontsmet en er zijn ruime mogelijkheden voor de cursisten om handen te desinfecteren en wassen. Mondkapje vergeten? Het komt nog wel eens voor en is bij Gilde geen probleem. Wij hebben er eentje voor u.

Opleidingen op locatie of in-house

Ook opleidingen op uw eigen locatie kunnen weer worden gegeven. Afgestemd op uw eigen bedrijfssituatie en processen, en vanuit uw eigen database. Dat is wel zo efficiënt. Vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden of stuur een bericht aan trainingen@gildesoftware.nl. We doen graag een passend voorstel.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − acht =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.