Marianne Vos er net niet af gefietst

Gilde Software

Een deel van het team Gilde Software: v.l.n.r. Martijn Boland, Marianne Vos, Henri Polman, Michel van Raaij en Bram Pelgrim

Vooraf wisten we niet welke prominente wielrenner aan ons team zou worden toegevoegd. En al zijn we competitief, het was zeker niet de bedoeling om die prominent eraf te rijden. Niet eens om het te proberen. Daarvoor is een toertocht te ontspannen, hoe hard er ook gefietst wordt.

De prominententour op zaterdag 23 juni was een succes. De tocht is per racefiets onder redelijke weersomstandigheden verreden door het prachtige Montferland; het bleef droog maar de temperatuur had een paar graden hoger mogen zijn. Gilde Software was met een team van 10 deelnemers vertegenwoordigd; alle deelnemers reden in groepen op eigen niveau onder begeleiding van prominenten. We hebben genoten van de mooie tocht, de goede verzorging. En vooral gesnoept van de verhalen van prominenten, zoals Marianne Vos en haar top damesteam WaowDeals, verder Gert Jacobs, Maarten den Bakker, Kenny van Hummel en Michael Boogert.

Reactie deelnemer Bram Pelgrim van Gevel Design Beek: “Graag wil ik Gilde Software via deze weg bedanken voor de fantastische zaterdag, het was echt volop genieten. Er is keihard gefietst, prachtig tempo aan de dag gelegd heren, chapeau! Dat de manager van het WaowDeals team het na de break voor gezien hield, zegt al genoeg denk ik.”

De wielertafel na afloop was ook volop genieten.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.