Met Gereedschapbeheer haal je veel meer uit je gereedschap!

Tien voordelen Gereedschapbeheer.nl

  • Altijd zicht op waar gereedschappen en materiaal zich bevinden (locatie, project, gebruiker).
  • Gereedschap snel in- en uitgeven met hulp van een (mobiele) scanner.
  • Altijd zicht op wat goedgekeurd is.
  • Zelf direct keuringsformulieren samenstellen en keuringen uitvoeren.
  • Keuringscertificaten online beschikbaar.
  • Op tijd een signaal als een nieuwe keuring nodig is.
  • Ook andere notificaties om niets te vergeten.
  • Diverse offline mogelijkheden met tablet. Bijvoorbeeld keuren op locatie.
  • Uitlezen keuringsresultaten uit NEN3140 apparatentester, data automatisch bijwerken.
  • Alle informatie over gereedschap en materialen altijd op één plek bij elkaar.

Goed gereedschap en materieel is het halve werk. Dan moet het er wel zijn als het nodig is. Gebruiksklaar, dus gekeurd. Natuurlijk kunt u in Excel bijhouden welk gereedschap u heeft. Waar het in gebruik is of opgeslagen ligt. Of het gekeurd is en wanneer het weer gekeurd moet worden. Nadeel: veel administratie. En: zonder professioneel beheer raakt gereedschap en materieel sneller zoek. Dat kan efficiënter.

Ik heb veel klanten voor wie goed gereedschap en materiaal cruciaal is. Hef- en hijsmiddelen, brandblussers, steigermaterieel, ladders en trappen, meetapparatuur, elektrisch gereedschap… Deze klanten adviseer ik altijd om eens naar gereedschapbeheer.nl te kijken. Naast dat het goed aansluit op het Gilde-systeem is een sterk punt dat Gereedschapbeheer.nl superactief is, de app wordt zeer regelmatig geüpdatet. Bovendien worden er regelmatig nieuwe modules ontwikkeld, om aan te sluiten bij de veranderende vraag uit de markt.

Kijk en vergelijk
De combinatie Gilde-systeem en Gereedschapbeheer.nl levert snel voordeel op. Het is een volgende stap in materieelbeheer. Kijk voor meer informatie ook hier, waar u ook een korte informatieve video (2.04) kunt bekijken. Naast de combinatie met het Gilde-systeem is Gereedschapbeheer.nl ook losstaand te gebruiken. Als u me belt of mailt, maak ik graag een afspraak om samen met u te onderzoeken of Gereedschapbeheer.nl voor uw bedrijf toegevoegde waarde heeft.

Korte demo maakt alles duidelijk
Ik durf de stelling aan dat veel bedrijven niet weten wat ze aan gemak, overzicht en inzicht mislopen. De combinatie van Gereedschapbeheer.nl met het Gilde-systeem kan daar snel verandering in brengen. Binnen een paar minuten kunt u weten of dat ook voor u geldt. Vraag daarom de demo aan op www.gereedschapbeheer.nl/demo/ of loop ‘m eens samen met mij door. Wat mij betreft hebben we snel contact!

Contactgegevens Luuk Scholten:

06-30 89 95 08
l.scholten@gildesoftware.nl

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.