Binnenkort verwacht: nieuwe versie GEOiD

Vele kennen de functionaliteiten en handigheden van GEOiD al uit de praktijk. Met GEOiD heeft u een stuk meetsoftware in huis waarmee u heel eenvoudig hoeveelheden uit een digitale tekening kunt halen.

Voor de vele klanten die reeds gebruik maken van de software van GEOiD en Gilde is er een nieuwe versie op komst die u een scala aan nieuwe mogelijkheden geeft voor het gebruik van uw software. Naast zeer veel kleine aanpassingen vindt u hieronder de highlights van de komende update.

Highlights GEOiD update

  • De software is volledig aangepast op de nieuwe look and feel van Microsoft, en compatibel met touch-devices. Hierdoor wordt de software nog makkelijker in het gebruik.
  • Software is volledig geschikt voor zowel 32- als 64-bit omgevingen, dit zorgt voor een aanzienlijke prestatiewinst en een optimale benutting van uw server/systeem.
  • Direct ingrijpen en aanpassen van de objecteigenschappen, nog sneller het gewenste resultaat.
  • Direct beïnvloeden van transparantie van de objecten. Zo behoudt u goed zicht op onderliggende objecten.
  • Opslag van gegevens in Microsoft Excel, PDF, XML of CSV-bestanden. Het wordt nu nog eenvoudiger om uw gegevens te delen met uw projectgroep.
  • Uitbreiding van de presentatiemodule zodat u nu eenvoudig CAD-tekeningen kunt importeren en direct ook gebruik kunt maken van diverse meettools van GEOiD. Deze gegevens vormen vervolgens weer de basis voor het automatisch uitrekenen van de hoeveelheden.

Wilt u meer weten over de komende update van GEOiD? Neem dan contact op met uw vertegenwoordiger Jasper Mondeel via deze link: Dak- en Gevel Software

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 11 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.