Via onderstaand formulier kunt u zich eenvoudig aanmelden voor een of meerdere van onze opleidingen en cursussen. U kiest zelf de datum die u het beste uitkomt. Mochten wij nog vragen hebben aan de hand van uw informatie, dan nemen wij contact met u op. 

Kosten

Zelfstudie-abonnement
Tegen een eenmalige investering van € 295,-exclusief btw per cursist, kunt u gedurende 6 maanden onbeperkt gebruik maken – op de aangegeven donderdagen – van de zelfstudiemogelijkheden in ons opleidingslokaal in Duiven. Daarbij is altijd een consultant aanwezig om u te begeleiden en uw vragen te beantwoorden.  

Klassikale cursus
De kosten per deelname een klassikale cursus bedragen 115,- exclusief btw per cursist / per dag.  Voor de klassikale leergang – bestaande uit 2 dagen, te weten 1 dag instapcursus en 1 dag vervolgcursus – geldt dat de kosten € 230,- per persoon bedragen. Een verdiepingscursus duurt altijd slechts 1 dag. 

Bedrijfsspecifieke training
Heeft u wensen voor een opleidingstraject of training op-maat? Voor meerdere medewerkers, in-huis of op locatie in Duiven? Wij maken graag een gepast voorstel voor u. Laat uw gegevens achter via het aanmeldformulier en wij nemen contact met u op.