Alles onder controle

In Nederland gebruiken veel moderne installatiebedrijven de bedrijfssoftware van Gilde. Logisch, want alleen al met het basispakket houden ze efficiënt alles onder controle: CRM, calculatie, projectadministratie en facturatie. Het hart van het systeem, de calculatiemodule, is volledig ingericht voor de installatiebranche.

Praktisch modulesysteem
Het Gilde-systeem wordt geïmplementeerd inclusief professionele overzichten en duidelijke standaard documenten, zodat u snel aan de slag kunt. Optioneel kunt u kant-en-klare content afnemen met calculatienormen, (offerte)teksten en artikelen. Er zijn ruime mogelijkheden voor mobiel werken. Voor nog meer controle is het Gilde-systeem uit te breiden met bijvoorbeeld de mobiele werkbon, nacalculatie, urenboeking via de app, logistiek, het Gilde Inkoopfacturen Portaal voor snelle digitale verwerking van inkoopfacturen en financiële administratie.

Een impressie van Gilde bedrijfssoftware

Onze partners:

Gilde Software

Voordelen Gilde-systeem voor de Installatiebranche

  • Software volledig afgestemd op ondernemers in de Installatiebranche
  • Tijd en ruimte besparen: automatische dossiervorming per project
  • Meer grip op de bedrijfsvoering
  • Eén geïntegreerd pakket, daardoor meer werk verzetten  in minder uren
  • Professionele en betrouwbare calculaties en offertes maken
  • Per project alles onder controle houden
  • Op elk moment overzicht met relevante managementinformatie
  • Vlotte implementatie en korte terugverdientijd

Ralph Bink, Bink Installatie Groep

We willen gewoon de beste oplossing

“We wilden het gemakkelijker en Gilde leverde dat”, zegt Ralph Bink. “Gilde biedt een goed uitgebreid en betaalbaar pakket en heeft  bovendien veel kennis over onze markt. Niet dat we meteen het hele pakket zijn gaan gebruiken. We zijn bijvoorbeeld pas onlangs begonnen met het offerteopvolgingssysteem. Die module zat er altijd al in, maar nu waren we er klaar voor. En we plukken er direct de vruchten van.”

Gilde Software
Foto Marijn Boland

Martijn Boland
m.boland@gildesoftware.nl
06- 51 11 80 11

Direct contact

Wilt u meer weten over hoe u alles onder controle houdt met het Gilde-systeem? Bel of mail Gilde Software. Martijn Boland informeert u graag over voordelen en mogelijkheden.