⚠️ Pas op: Gilde Software op de Asbestos Vakbeurs ⚠️

Gilde Software

Op 20, 21 & 22 november staat Gilde Software op de Asbestos Vakbeurs te Gorinchem. Wij zijn dé automatiseringsspecialist voor sloop- en asbestsaneringsbedrijven. Onze collega’s Henri en Luuk vertellen u graag meer over onze bedrijfsomvattende software die straks óók geschikt is voor gebruik op tablet of smartphone.

Snel en goed calculeren en offreren, het opstellen van werkplannen, complete dossiers, ondersteuning kwaliteitszorg, bewijzen dat aan de wettelijke verplichtingen is voldaan; Gilde Software biedt dé oplossing om alles in één keer te regelen.

U maakt razendsnel nauwkeurige calculaties en een professionele offerte. Daarmee legt u de basis voor de projectadministratie (waaronder nacalculatie en facturatie), werkvoorbereiding en planning. Daarnaast heeft u de keuze om gebruik te maken van de geïntegreerde boekhouding of om onze software te koppelen met diverse andere boekhoudpakketten.

Bent u stiekem al nieuwsgierig naar wat Gilde voor u kan betekenen? Kijk dan snel hier!

U vindt ons op stand N15 (na de entree het eerste gangpad links). Mocht u nog geen kaarten hebben kunt u via deze link gratis kaarten aanvragen (klik op ‘Registreren zonder code’).

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.