Kristel Leerkes, directeur Boerhof Projectinrichters

Innovaties brengen je vooruit.

Een jaar of tien geleden vonden Boerhof Projectinrichters en Gilde elkaar. Directeur Kristel Leerkes: “We waren één van de eerste projectinrichters voor Gilde, denk ik. We wilden onze automatisering professionaliseren. Gilde had met Projecttotaal, gekoppeld aan het financiële pakket, de beste oplossing. Bovendien was er meteen een klik tussen de mensen van de twee bedrijven. Zo zijn we aan de slag gegaan.

Projecttotaal is echt een uitkomst als er vloerbedekking in de offerte zit. Je kunt snel calculeren en krijgt direct een banenplan. Wijzigingen bereken je met een simpele druk op de knop. Als de offerte opdracht wordt, gaan alle gegevens mee het project in, dankzij de koppeling met het Gilde systeem. Zo boek je nog een keer tijdwinst.

Op die koppeling met het Gilde systeem hebben we overigens zelf aangedrongen. We zagen de voordelen. Gilde pakte dat goed op, gelukkig. Ook op dat vlak klikt het: wij zijn gek op innovaties. We lopen graag voorop. Dat helpt ons en het helpt andere bedrijven. Want als het wiel eenmaal is uitgevonden draait het elders ook.

Als voorzitter van het Platform Projectinrichting bespreek ik met collega’s regelmatig hoe de automatisering beter zou kunnen. Meestal vinden we dan samen met Gilde een oplossing. We delen de kosten, iedereen blij!”