Martien Luidens, controller Projectvloeren Nederland

Inkoopfacturen Portaal maakt de crediteurenadministratie veel gemakkelijker

Gemak was het toverwoord toen Martien Luidens besloot het Gilde Inkoopfacturen Portaal (GIP) te laten implementeren. “Geen facturen meer printen of kopiëren. Geen mappen waar iedereen voortdurend in zit te zoeken. Nooit meer fouten maken bij het boeken van namen, factuurnummers, BTW- en andere bedragen. Ik zag het al voor me: iedereen op kantoor (12 mensen) die toegang nodig heeft, kan op zijn/haar computer alle bestellingen en facturen oproepen en inzien. Zeker als je een project op nacalculatie factureert, levert dat enorme tijdwinst op.

Ik kan niet aangeven hoeveel tijd we besparen dankzij het GIP, maar we besparen zeker! Bovendien: we zijn nu altijd bij met de crediteurenadministratie. Elke dag even de zaak bijwerken en klaar. Niemand hoeft nog tegen een stapel inkoopfacturen aan te hikken. We weten dus altijd exact waar we aan toe zijn.”

Gilde Software

Perfecte ondersteuning
Projectvloeren Nederland was een van de eerste bedrijven die GIP liet implementeren. “Wij kregen dus met wat kinderziektes te maken. Gelukkig hadden we Feite de Haan van Gilde en Wiebe Smit van ecmXperts. Zij zorgde samen steeds voor perfecte ondersteuning en goede oplossingen. Binnen de kortste keren werkte de module zoals we hoopten. Ik heb een dag of 14 meegekeken, tot aan de eerste betalingsrun. Daarna was ik overtuigd; nu is iedereen op kantoor ontzettend blij met GIP.

Misschien goed om nog te zeggen, dat het mogelijk is facturen de organisatie in te sturen ter controle. Wij maken daar op dit moment geen gebruik van, gewoon omdat het bij ons niet nodig is, maar het is wel heel handig. Eigenlijk zoals het hele Portaal.”