Snel door, met ‘Digitaal Ondertekenen’ van Evidos

Gilde Software

In dit digitale tijdperk dat rap afstevent op volledig papierloos werken, kunnen wij weer een mooie nieuwe functionaliteit toevoegen aan het Gilde-systeem: Digitaal Ondertekenen. Geen gedoe meer met het printen, ondertekenen, scannen en terugsturen van contracten en andere overeenkomsten. 

In het Gilde-systeem kan dat nu met een paar klikken op de knop. De handtekening wordt digitaal gezet, met een beweging van de muis, en deze is net zo rechtsgeldig als een handtekening met ‘natte inkt’. In onderstaande video laten we zien hoe eenvoudig de ‘Digitaal ondertekenen functie werkt.  

Waarom digitaal ondertekenen?

  • Digitaal is sneller: geen documenten meer printen en scannen of per post versturen
  • Digitaal is goedkoper: geen printer- of verzendkosten meer en bespaar een hoop uren
  • Digitaal is makkelijker: minder stappen nodig in het administratieve proces
  • Digitaal is milieuvriendelijk: minder papier en transport nodig
  • Digitaal is betrouwbaar: meer controle over het gehele proces. Elke stap van de transactie makkelijk en overzichtelijk: wie er wat getekend en wanneer?

Introductieaanbieding
Wilt u het gemak van digitaal ondertekenen in het Gilde-systeem* zelf ervaren? Maak dan gebruik van deze eenmalig introductie-aanbieding:

Voor eenmalig slechts € 90,- krijgt u 100 credits**. Dat betekent dat u 100 documenten kunt versturen ter digitale ondertekening. Bij co-signing, waarbij een tweede handtekening verplicht is, gelden twee handtekeningen op 1 document als 1 credit. Elke extra benodigde handtekening op eenzelfde document kost 0,3 credit extra. En zijn uw credits op maar wilt u wel gebruik blijven maken van digitaal ondertekenen? Dan ontvangt u van onze partner Evidos een passend voorstel voor een abonnement.

* Minimale systeem eisen van het Gilde-systeem: u opereert op versie 3.32 sp2l0 of 4.40 sp0l1 ‘actueel’. Indien uw software niet volledig actueel is, is mogelijk een upgrade noodzakelijk.

** De credits blijven een jaar geldig. Naast de kosten voor de credits moet u rekening houden met 2 á 3 uur ondersteuning van een Gilde Software consultant, voor het realiseren en inrichten van de koppeling met Evidos.

Digitaal ondertekenen nu zelf proberen 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil gebruik maken van de introductieaanbieding! 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − zes =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.