Een hands-on sparringpartner, adviseur en oplosser. Wij zoeken een:

Trainee consultant bedrijfssoftware (40 uur)

(starter) Je start op de servicedesk met als doel consultant te worden na een periode van 1 tot 1,5 jaar.

Consultant bedrijfssoftware (40 uur)

(ervaren) Na een inwerkperiode op de servicedesk om vertrouwd te worden met het Gilde-systeem, word je deel van het team van consultants.

Over Gilde Software
In de wereld van ERP-bedrijfssoftware wil Gilde Software marktleider zijn voor projectmatig werkende en dienstverlenende MKB-bedrijven. Een forse ambitie. Wij geloven daarin omdat het flexibele Gilde-systeem voor elke branche op maat te maken is. Bovendien is het pakket in grote mate te individualiseren. Daardoor ondersteunt het bedrijfsprocessen beter en levert het werk meer rendement op. In diverse branches, zoals Afbouw, Onderhoud, Dak, Installatie en Carrosserie, kiest een nog steeds groeiend aantal ondernemers voor het Gilde-systeem. Dit systeem omvat alle onderdelen van het primaire proces, zoals calculatie, projectbewaking, financiële administratie en relatiebeheer. Gilde Software werkt met 50 mensen voor ruim 2.000 opdrachtgevers.

Doen waar jij goed in bent
Ons diverse klantenbestand kent een aanzienlijk onderling verschil in kennisniveau- en ervaring met automatisering. Iedere klant neem jij op gepaste wijze mee aan de hand en je adviseert en begeleidt ze in het volledige implementatieproces. Je doorziet hun behoeften met betrekking tot klant specifieke bedrijfsprocessen en draagt proactief verbeteringen en oplossingen aan. Zo ben je de klant altijd een stap voor en ontzorg en verzorg je ze maximaal.

Over jouw baan
Bij de implementatie, beheer en optimalisatie hebben onze consultants bedrijfssoftware een spilfunctie:

  • Je adviseert, ondersteunt, traint.
  • Je implementeert software, richt koppelingen in, test nieuwe functionaliteiten, initieert verbeteringen.
  • Je luistert goed, verdiept je in de klantproblematiek en ontwikkelt oplossingsrichtingen.
  • Je werkt samen met collega-consultants door kennis en ervaring uit te wisselen.
  • Je bent in staat query’s te schrijven om data te analyseren.
  • Je bent in staat om XML-bestanden te interpreteren/te begrijpen.
  • Je hebt ervaring met VBA in MS Excel, MS Word.
  • In jouw functie is inzicht in de informatievoorziening van bedrijfs- en financiële processen in het mkb noodzakelijk.

Zo zou een willekeurige week er voor jou uit kunnen zien:

Dit verwachten we
Als (trainee) consultant ben je communicatief vaardig en voor personen van iedere rang en stand, intern en bij de klant, een waardige gesprekspartner. Bij voorkeur heb je een opleiding Bedrijfskundige Informatica & Management of Bedrijfseconomie afgerond.

Dit bieden we
Bij Gilde Software werken vakkundige professionals die weten wat hun te doen staat. Je speelruimte bepaal jezelf. Hard werken is de norm, maar dat kan alleen doordat er ook ruimte is om wat te dollen met je collega’s. Je stapt op een lopende trein en kunt helpen de snelheid te verhogen. Dat doe je in een goede sfeer en op een mooie werkplek in Duiven. Het verloop bij Gilde Software is zeer laag. Dát zegt iets over de sfeer en de arbeidsomstandigheden.
Ons opleidingsplan is er op gericht om je te ontwikkelen tot zelfstandig consultant met gedegen kennis van zaken. We bieden een passend salaris, dat samenhangt met je ervaring en opleiding, en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je doen waar jij goed in bent? Laten we verder praten!
Ben je in voor een job als consultant bij Gilde Software, stuur dan je motivatie en uitgebreide CV naar Yvonne Harmsen via y.harmsen@gildesoftware.nl. Heb je vragen of wil je graag meer informatie vooraf: stuur je vragen naar y.harmsen@gildesoftware.nl.

Gilde Software – Impact 60b – 6921 RZ Duiven – www.gildesoftware.nl