Snel analyseren en snel schakelen. Alles voor onze klanten. Wij zoeken een:

Servicedeskmedewerker (40 uur)

(starter/ervaren) op niveau MBO 4 administratief financieel, standplaats Duiven.

Over Gilde Software

Met onze bedrijfssoftware automatiseren wij het totale bedrijfsproces van duizenden bedrijven in Nederland en België. Wij focussen ons op projectmatig werkende en dienstverlenende bedrijven. Daarbinnen zijn wij toonaangevend in de branches Afbouw, Carrosserie, Installatie, Dak en Projectinrichting. Wij hebben deze sterke positie weten te veroveren door branche specifieke bedrijfssoftware aan te bieden: één flexibel pakket dat per branche diverse unieke uitbreidingen biedt en op maat van de klant wordt ingericht. Na de implementatie blijven wij onze klanten ondersteunen met onze servicegerichte helpdesk. Daar kom jij in beeld.

Doen waar jij goed in bent

Alle klanten zijn anders. Dat merk je pas goed op onze servicedesk. De kunst is om te bepalen wat de vraag van de klant is, de goede oplossing te vinden en te zorgen dat deze rustig kan worden uitgevoerd. Dat is een talent. Als jij dat hebt, ben jij een mogelijk zeer geschikte aanvulling aan ons team.

De job

Een groot deel van de dag heb je telefonisch overleg met onze klanten over het Gilde-systeem. Je moet dus wel een gevoel hebben bij ERP-software of dat gevoel willen krijgen. Als je het eenmaal hebt, kun je gemakkelijker de vertaalslag maken van de vraag van de klant naar de oplossing die de software aanbiedt.
Die software is voortdurend in ontwikkeling, om bij de tijd te kunnen blijven. Daar ligt jouw tweede taak: je ondersteunt bij het testen van de software en het opstellen van de documentatie voor gebruikers. Zo bereid je je automatisch voor op nieuwe vragen die gesteld gaan worden.

Dit verwachten we

Als servicedeskmedewerker spreekt het voor zich dat je goed met mensen om kan gaan. Ook beheers je de Nederlandse taal perfect. Verder verwachten we:

  • MBO 4 financieel administratief afgerond
  • Inzicht in financiële en projectmatige bedrijfsprocessen
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Collegialiteit
  • Analytisch vermogen
  • Stressbestendigheid

Dit bieden we

Een goed salaris, dat past bij wat je kunt en doet, en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Minstens zo belangrijk is dat je werkplek alle gemakken heeft en vooral: dat we een ontspannen bedrijf zijn. Duidelijke doelen, maar veel eigen verantwoordelijkheid. Je gaat deel uit maken van een enthousiast en divers team.

Wil je doen waar je goed in bent? Solliciteer nu!

Dan zien we je sollicitatie graag binnenkomen. Stuur een beknopte brief met CV naar y.harmsen@gildesoftware.nl. Voor meer informatie bel je 0316-345 050 en vraag je naar Yvonne Harmsen.

Gilde Software – Impact 60b – 6921 RZ Duiven – www.gildesoftware.nl