Vooruitzicht begint bij inzicht

U als ondernemer weet precies wat wij hiermee bedoelen. Hoe kunt u bepalen welke beslissingen u moet nemen in de toekomst om een zo’n hoog mogelijk rendement te behalen? Deze beslissingen baseert u op inzicht in uw huidige resultaten. Daarom is het van belang om eenvoudig inzicht te krijgen in de belangrijkste gegevens van uw bedrijf. Dit doet u met het managementdashboard van Gilde.

Met het management dashboard wordt op een duidelijke en overzichtelijke wijze de belangrijkste gegevens van uw bedrijf getoond. Zo heeft  u in één oogopslag inzicht in de staat van uw bedrijf. Met deze informatie kunt u patronen ontdekken binnen uw organisatie.

Bijvoorbeeld; als u ziet dat in bepaalde maanden het aantal opdrachten steevast terugloopt is dat voor u een indicator om te zorgen dat deze maanden meer aandacht wordt besteedt aan de offerte-opvolging.

Deze dashboards zijn zowel beschikbaar voor het project als het financiële gedeelte van de software van Gilde. De reden hiervoor is dat uw boekhouder een heel andere informatiebehoefte heeft dan bijvoorbeeld een calculator.  De boekhouder wil inzicht hebben in de liquiditeitspositie en de ouderdomsbepaling van de facturen.

Geïnteresseerd in deze functionaliteit? Neem dan contact op met uw consultant via deze link. Deze functionaliteit is gratis beschikbaar voor alle Gilde-gebruikers met een onderhoudscontract

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.