Bezoek Gilde op de VSK 2016!

Efficiënt werken is hot. Monteurs houden nog tijdens de klus hun uren en materiaalverbruik digitaal bij. Inspectierapporten, checklists en opleverrapporten worden tijdens de uitvoering in het systeem ingevoerd. Verkoopfacturen gaan elektronisch uit. Inkoopfacturen worden automatisch geboekt. Allemaal ontwikkelingen om de indirecte uren te beperken en het rendement te verhogen.

Op de VSK kunt u vrijwel alles te weten komen over deze en andere verbeteringen. Eén van de meest verrassende stands op dit gebied is die van Gilde Software en zes van haar gespecialiseerde partners uit uw branche. Het verrassende is: voor een deel beconcurreren we elkaar. Is het dan slim om samen een stand te nemen? Wij denken van wel. Omdat we samen de installateur méér te bieden hebben. Namelijk: op deelgebieden de beste producten die onderling prima samenwerken. Daardoor kunnen ondernemers in de installatiebranche de software aanschaffen die hen het beste vooruithelpt.

Als u ziet met welke bedrijven we samenwerken, begrijpt u precies waarom we samen op één stand staan. Specialisten zoeken elkaar gemakkelijk op. Om elkaar te versterken en om onze klanten op elk deelterrein de beste oplossing te kunnen bieden.

Op de stand staan Gereedschapbeheer.nl, Gilde Software, Gilde Maintenance, Moreapp, PCA mobile solutions, Werkbonapp en Windream.

Gelooft u dat er één product is dat aan alle eisen van alle afnemers voldoet? Wij dus niet. Wij geloven wel in klanten die weten wat ze willen en zelf bepalen welke oplossing hun het beste past. Wij geloven in samenwerking en kruisbestuiving met specialisten op hun vakgebied om u maximaal de wind in de zeilen te geven.

Efficiënte oplossingen
Onze klanten zijn op zoek naar oplossingen die hun rendement verbeteren. Zo is vrijwel iedere ondernemer geïnteresseerd in de afhandeling van elektronische formulieren of de automatische verwerking van inkoopfacturen.

Sommigen zoeken een laagdrempelige oplossing voor een elektronische werkbon of juist een geïntegreerd concept voor callintake, planning, mobiele aansturing van eigen medewerkers en onderaannemers.

Anderen zoeken een online oplossing voor gereedschapsbeheer, een onderhoudssysteem voor hun machinepark, bedrijfssoftware voor hun installatiebedrijf of een oplossing voor hun technische onderhoudsdienst.

Allemaal vinden ze op onze stand de oplossingen voor hun vragen. Die oplossingen hebben één ding gemeen: ze sluiten naadloos aan op de bedrijfssoftware van Gilde: winnaar van de Nationale Business SuccesAward in de categorie branche-specifieke bedrijfssoftware.

Op onze gezamenlijke beursstand kunt u kijken, vragen en vergelijken. Zodat u goed geïnformeerd de keuze maakt die het beste is voor uw bedrijf. U bent van harte welkom!

Meer informatie over onze specialisten?

Bezoek Gilde op de VSK 2016!

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − zes =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.